Covid očkovanie a očkovací preukaz

dagas
22. júl 2021

Ahojte boli ste niekto posledné dni na očkovaní? Dávajú ešte tú kartičku(očkovací preukaz)? Do aplikácie mi ešte nič nenabehlo a tú kartičku som tiež nedostala 🤷

elenka74
22. júl 2021

@dagas U nás žiadne kartičky nedávali

nelca84
22. júl 2021

@dagas karticky davaju len niektore centra.
A do akej aplikacie myslis? Lebo do GreenPass-u ti nic nenabehne, sama si to tam musis pridat.

dagas
autor
22. júl 2021

@elenka74 ďakujem lebo u nás všetci z rodiny dostali a sa čudovali že prečo ja nie..tak si
myslím že možno lebo už sú tie covid pasy..

dagas
autor
22. júl 2021

@nelca84 vo Vszp prekonaniie covidu tam mám..a manželovi hneď nabehlo aj očkovanie..

nelca84
22. júl 2021

@dagas s vszp nemam skusenost, takze neviem poradit

conta22
22. júl 2021

@dagas v aplikácii VŠZP mi nabehlo až dva dni po očkovani

lubkavargova1
22. júl 2021

Tak do greenpasu mi to nabehlo cca do 2 hodin, ze mam vsetky ockovania...ja som VSZP. Tie karticky nedavaju vsade ako aj nie vsade potvrdzuju do ockovacieho preukazu.
Treba si pekne stiahnut aplikaciu a ked nemas pristupovy kod tak si ho vyziadas cez NCZI..par kliknuti a hotovo, malo byt mat byt vsetko...

dagas
autor
22. júl 2021

@lubkavargova1 nieje to ani v greenpase ale tak možno zajtra 🤷

janai1
22. júl 2021

@dagas musíš si o to požiadať tu https://covidforms.nczisk.sk/covid-19-validate-...
Do Green pass ti to nepríde samé

dagas
autor
22. júl 2021

@janai1 áno tak som to spravila ale mám tam iba prekonanie

marion09
22. júl 2021

@nelca84 ako sa to pridava?

nelca84
23. júl 2021

@marion09 o prispevok vyssie mas link

jujuch
31. júl 2021

prosím, už sa niekomu stalo, že si vymazal sms s kódom covid 19 pass? dnes som chcela manželovi vytlačiť covid pass a prišla som na to, že sms v mobile už nemá. kde zistím dodatočne tento kód? napísať na nczi?
ak hej....parada 😢
už som s nimi riešila nezrovnalosti v mojich údajoch (zlá adresa) a rýchlosť reakcie mizivá. infolinka nedosiahnuteľná 😢

dagas
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jujuch
1. aug 2021

Dnes som sa dovolala na infolinku..huraaaa..zmazany kod covid pasu nadiktovany 😁