Covid karanténa

vemi23
17. okt 2022

Ahojte prosim vas od pondelka mam covid cize dnes je to 8 dni. Robila som si test stale je pozitivny... Ako dlho mam byt v karantene? Mali ste skusenosti ako dlho ste boli pozit. ?
Ďakujem

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zanta3
17. okt 2022

V lete sme boli doma pozitivni, doktor nam povedal, ze 5 dni karantena a potom mozeme fungovat. Ked som sa pytala, ze ci si mame robit potom test, tak ze netreba, ak nam uz nic nebude, tak je vsetko okej.

maciatkolulu
17. okt 2022

@vemi23 test môžeš mať pozitívny aj mesiac. Záleží od toho, či máš príznaky.

maciatkolulu
17. okt 2022

@vemi23 ja som mala pozitívny test na 5 deň, dokonca pcr, ale nálož 33,bola som voľná.

darkswan
17. okt 2022

@jane89 len ten zdravy rozum v mhd ma takmer nikto zial...ludia kychaju, kaslu soplia a nedaju si ten respirator, som ocakavala, ze aspon trochu zacnu byt ludia zodpovednejsi, no marne...a hlavne decka brutal chore a ani rusko

maciatkolulu
17. okt 2022

@darkswan nuž, to by musela mať celá škôlka a škola rusko vkuse... Nie je sopel ako sopel, nie je kašeľ ako kašeľ.

zuzkaa1991
17. okt 2022

@vemi23 mne lekar povedal.ze ag test ukazuje ci je clovek infekčný....mozno zajtra alebo po zajtra uz bude neg.mate priznaky?slabsie tak mal.aj manzel (v nedelu dostal utorok skončil v nemocnici v piatok dosiel domov robila som.ag test vysiel.pozitivny a v nedelu ag test vecer vydiel neg.)ale zas vonku (,na dvore) sme boli uz bez ruska medzi sebou doma.vnutri nosil aj v karantene mal byt10dni....takze ako vysse pisali nasadit si respirátor a tak ist dakde poprípade k rodinnym príslušníkom

zobaka
17. okt 2022

mala som covid, po som si test nerobila, cele to trvalo asi 3 dni, v podstate ma byt clovek po novom doma 5 dni

vemi23
autor
17. okt 2022

@zuzkaa1991 tak akurat som dost slaba nic ine ma v podstate netrapy fukam z nosa a ta slabota nic viac

maciatkolulu
17. okt 2022

@zuzkaa1991 tak ti Dr povedal parádnu kravinu... XY testov AG vyšlo falošné pozitívnych, alebo naopak negatívny a pcr pozitívny. Ja som mala pozitívny AG a nálož 33,neinfekcna,mohla som von z prísnej karantény.

zuzkaa1991
17. okt 2022

@vemi23 tak za 2 3 dni bude neg tak isto manzel mal

zuzkaa1991
17. okt 2022

@maciatkolulu ja to neriešim kazdy sa ma spravat zodpovedne ako uzna ;) jasne ze keby clovek nemal ziadne priznaky a je pozit.tak by sme sa nechranili ale zatial tak vyslo...malej tiez vyslo slabulinko pozit.ag a kedze ma 4.5r ju som oddelit neviem a neschytala som

matway
17. okt 2022

@vemi23 do konca života...

andreakotesova
17. okt 2022

@maciatkolulu ale nie anigen 😉 mesiac a aj viac môže mať pozitívny len PCR test.

maciatkolulu
17. okt 2022

@andreakotesova fakt? Kto povedal? 😉Asi si sa ešte nestretla s falošnými výsledkami. Ja som mala antigen veeelmi dlho pozitívny a keďže domácich testov mame požehnané, plus pro dome mame lekáreň, tak ti môžem zaručene potvrdiť, že ani, antigen bol vyše mesiaca pozitívny. Nemať pcr, kde bola nálož, nepohnem sa.... Ale chápem, sused, Anka, Janka to tak malo, tak to tak je😉