Ahojte. Ti co ste nedávno prekonali covid, ako dlho to asi trvalo? Od dnes mám covid pozitívny test a 4.9 máme ísť na dovolenku. Myslíte že už budem ok? Vďaka za odpovede 🙂
@eleanor2510 tak zatiaľ mám len sople a sem tam kašlem. Včera ma začalo škrabať v hrdle, dnes sa pridali sople a občas zakaslem. Zatiaľ som bez teploty.
@eleanor2510 inak som zdravá, akurát mám vrodený trombofilny stav.
@lilizzachy ja som mala pozitvny test 7 dni. Tiez len hrdlo, kasel, sopel. Ale kasel ma drzi este veru. Pozit som bola 15.8.🤷♀️
@lilizzachy nič s tým nemá trombofilny stav ten mám aj ja a iný priebeh vodu ako ostatní som nemala. Teplotu som mala možno 2 dní a do ďalších 2 dní som sa cítila znova celkom dobre. Tak do týždňa som bola fit úplne
@lilizzachy ahojte,mňa zaujíma ,či máte doma testy alebo ako viete ,že máte covid?keď máte napr.len sopel,to mňa by ani nenapadlo sa otestovať.
Povedala by som si,že mám sopel alebo kašeľ.
@pe_mi keďže ráno mi nič nebolo a na obed zo mňa tiekli sople tak som si bola kúpiť test zdalo sa mi zvláštne že mám takýto stav z ničoho nič nebývam takto chorá a to som si od nástupu dcérky do škôlky užila chorôb až až 🙂
@pe_mi ano mala som testy. A kedze sme dosli akurat z dovolenky, tak som sa otestovala 🤷♀️ doma by som bola tak ci tak…ale proste ja rada viem aku mam chorobu
A testuje sa stále cez nos paličkami?či hrdlo sa otiera?
@pe_mi iba do nosa ☺️
@lilizzachy skús acylpirin na riedenie krvi (alebo silný zázvorový čaj ak nechceš tabletky) a za pár dní budeš fit 🙂
Ešte existuje kovid? 😅 Inak tá chrípočka prejde do týždňa. Daj si čaj paralen, olynth do nosa, cmulacie tabletky na hrdlo
@sisska96 asi ti nikto neumrel na covid, inak by si sa takto nerehotala, prajem ti, aby si to ani nikdy nezakusila
Toľko ľudí zomrú aj na rakovinu, chrípku, infarkt a podobne
@sisska96 ano, suhlasim, a aj tym das vyrehotaneho smajlika? Ze haha, rakovina, to niekoho zabilo, haha? Trochu pokory by sa ti zislo
@lilizzachy preboha toľko ľudí chorých aj teraz v lete ,ale nepočula som nikoho žeby sa testoval ešte..
@cukroska no ja som to chytila fakt ani neviem kde keďže dovolenku máme ešte len pred sebou a nikde som nebola len v potravinách, tento minulý týždeň som ani nešla MHD, tak jedine tam niekde som sa musela nadýchať alebo v lekárni som ešte bola. S nikým chorým som v kontakte nebola čiže fakt neviem jedine v obchode som sa musela nakaziť
@cukroska možno keby sa testovali by sa to tak nešírilo každý si myslí že má soplik tak behá hore dole miesto toho aby ľudia sedeli doma.
@lilizzachy to je velmi individuálne. Ake mas priznaky? Aky mas celkový zdravotný stav? U nás v lete v práci bol covid, jeden kolega za tri dni nič, aj ked test bol este pozitívny, druha kolegyňa, super kondicka, športovkyňa, odpalena na dva týždne, ledva fungovala.