Covid certifikát. Je to ono?

lilly2303
23. nov 2021

Dobré ránko Vám všetkým prajem 🙂 chcem Vás poprosiť o radu. Mám prekonaný covid a v aplikácii mojej poistovni mám možnosť že Covid pass a tam je k dispozícii tento certifikát. Stačí mi to na vstup do obchodu alebo potrebujem niečo iné. Je tam aj QR kód, ten som z obrázku vystrihla 🙂. Ďakujem pekne za rady a prajem pekný deň 🙂

grace55
23. nov 2021

@lilly2303 áno, to je covid pass, nič iné netreba.

lilly2303
autor
23. nov 2021

@grace55 super ďakujem veľmi pekne za pomoc 🙂 už som z toho magor lebo niekto povie že toto, iný mi povie že od lekára a ďalší zase niečo iné. Potom sa aj bojím ísť do obchodu aby som zo seba nespravila debila 😂

aniele
23. nov 2021

A pokiaľ si stiahneš do mobilu GreenPass a zoskenuješ ten QR kód z papiera, máš to ešte jednoduchšie.

kinats
23. nov 2021

Toto je papierova forma a je postacujuca, ak mas v mobile aplikaciu "covid pass" tam si vies dat aj elektronickú podobu, rovnako uz aj zdravotne poistovne davaju do svojich aplikacii covid potvrdenie.

brembo
23. nov 2021

@aniele Tá aplikácia za nič nestojí. Nespolahlivá,nutné ju preinštalovat každých 6 mesiacov. Neviem aká banda ubohých IT to vyvinula. Ešte sa maju čo učit. Samé negatívne recenzie.

brembo
23. nov 2021

papierová forma je daleko spolahlivejšia a bezpečnejšia.

lilly2303
autor
23. nov 2021

ĎAKUJEM Vám 🙂 mám to aj v mobile, v tej apke ZP mám obe formy len som si nebola istá či mi to stačí alebo si musím stiahnuť tu ich aplikáciu GreenPass

aniele
23. nov 2021

@brembo Priznám sa, že si už nepamätám, kedy som si ju stiahla, ale zatiaľ funguje. Veď je to viacmenej len schránka, nie? Skôr ma rozčuľuje bordel v systéme NCZI.

brembo
23. nov 2021

@aniele hej viacmenej,lenže do dobabrali a mne po 6 mesiacoch nefunguje. Potrebuje opat načítat udaje z netu,ktoré nenačíta,takže všetko od začiatku.