Covid aktuálne a zotavenie

nttnnt
24. aug 2022

Ahojte ani neviem aky variant teraz bezi kazdopadne mam kovid od piatku a vobec nie som este fit oblieva ma horucava mam zavrate, slabosti. Pritom priznaky a priebeh uplne nic jeden den teploty trochu skriabanie v krku na zaciatku. No ale nie a nie sa dat dokopy a vobec sa mi to nepaci. Ako dlho ste sa zotavovali ti co ste boli teraz nejako chori.

sonoio
24. aug 2022

@nttnnt no ja sa dnes citim presne Ako Ty...
Ale snad to nebude covid.ja ti mamdkor ASI pred menzesom

inga93
24. aug 2022

@nttnnt tiez som od piatka pozit, a teda tiez sa citim ako vyzmykany citron, slaba, spotim sa aj z toho, ze zmurkam :( do nedele do bol jazz, ukrutna bolest hlavy, oci, trochu hrdlo, a dost dutiny.. tie mi ostali dodnes, neviem sa dat dokopy, stratila som aj cuch a ciastocne chut :( ked pocuvam, ako mal niekto priznaky jeden den, tak sa mi nechce verit

fiafia
24. aug 2022

@nttnnt moja nedávna skusenost. Teplota,bolesť tela,hlavne nôh. Kašeľ,sopel, neskutočná únava a potenie. Keď to takto človek napíše neznie to hrozne no rozhodne si to nechcem tak skoro zopakovat. Vyjsť pár schodov bolo ako za trest a to potenie bolo už pri najmenšej námahe,veľmi neprijemne

lucianak
24. aug 2022

Ja som od stvrtka pozitivna. Mala som bolesti svalov, unavu, tlak za ocami, teplota prvy den 39,2, dalsi den bez teploty, a potom este 38,2. Vobec mi nechutilo jest, kasel neskutocny, dutiny. Potim sa dotetaz, hoci teploty davno nemam. Dufam, ze v pondelok uz pojdem do roboty.

nttnnt
autor
24. aug 2022

@fiafia
@lucianak
@inga93 bohaca mna slk trafa baby z toho horsie je ze chvilku sa citim ok a potom to na mna uplne padne a hlavne rano mi je uplne na hovno…tie ktore to uz mate dlhsie za sebou za aku dobu ste cca boli ze ozaj fit ? Tyzden dva tri ? 😒

ropucha6
24. aug 2022

@nttnnt ja som mala 4 dni teploty/horucky, potom este cely tyzden som bola uplna slaba s nadchou a dalsi tyzden este drazdivy kasel. Akoze take 3 tyzdne urcite som sa davala dokopy.

nevenka
24. aug 2022

@nttnnt ja za 2 tyzdne, ale prechpdila som to, prve 2 dni som len lezala (som navyse tehotna, takze som si dala max. 2 Paraleby, ked bolo najhorsie), ale potom som musela kmitat okolo chorych drobcov s vysokymi horuckami, takze des bes. Muz pomahal, ale malemu sme davali v kuse zabaly, den/noc. Stale si musim poobede s malym pospat, ked nie, je mi totalne na figu, ale tak som v 20tt., tak aj tym to je. Ze mam celkovo plytky spanok.
Ja som mala bolesti hlavy, kosti, krizov a dokonca konecnika, taky ten pocit, ze kazdu chvilu idem rodit, na zvracanie mi bolo a nechutilo mi nic jest, ale hladna byt, to bolo este horsie, tak som tlacila po kuskoch do seba aspon piskoty. A priserne vyaoky pulz, trochu aj tlak bol vyssi, zapchaty nos, sopel, bolest hrdla a kasel, ale ten ma presiel dost rychlo. No a teraz ma zacalo znova drazdit na kasel, co tyzden uz nic...🤔🙄. Toto bol moj druhy covid a ja som si najprv myslela, ze ma len seklo, ze preto ma boli hlava, to ma zvykne a ze zle mi je zo slanych krekrov, co som pozrala vecer predtym. Ale ked ma zavali boliet krize a svaly, teplota, vedela som, ze mam covid. Lebo tie krize, to bolo typicke aj prvy raz. A na testne bola v sekunde silna ciara.
Ako tak citam, je to strasne individualne. Treba sa asi dlhodobo dopovat vitaminmi. Neviem.

fiirsttiime
24. aug 2022

@nevenka napodobne tiez od piatku pozitivna v 23tt snáď všetky príznaky co môže byt.... a to potenie je des nestihame prať tricka. Drobec mal 40tky horucky... a najlepšie su odporúčania pite vela vody lezte dajte si paralen a vitamin c....amen nikoho asi nezaujíma ze sa idete v noci z kasla zadrhnut 🤔🤭

ropucha6
24. aug 2022

@fiirsttiime tak co ti daju 🙂 aj ja som mala tehotna 4 tyzdne dozadu, tie homeopaticke sirupy boli na figu, ani kalciovy nezabral, kasel presiel az po nejakych 2-3 tyzdnoch. Ale zas manzel skoro vobec nekaslal.

fiirsttiime
24. aug 2022

@ropucha6 nedali ani manželovi nic a nie je v druhom stave 😃 plus by som čakala ze niekto povie ked budete negatívna dôjdite skontrolujeme aspon dýchanie 🙃 nic viac....

ropucha6
24. aug 2022

@fiirsttiime tak manzel si mohol cokolvek kupit, ved to su volnopredajne lieky takmer vsetko. Ja som mala lekarku este aj na dovolenke, tak len cez email mi jej zastupujuca odpisala, ze mi teda povoluje paralen 🙂 ale inak myslim, ze to chce len cas, ako som pisala, mne to trvalo tak 3 tyzdne sa dat dokopy. A co som mala teraz pozitivnych kolegov, aj ked brali x liekov, priebeh bol dost podobny.

fiirsttiime
24. aug 2022

@ropucha6 však sme si aj nakúpili v lekárni tam ti radi poradia za sto eur 😃 no však každého vec keď tebe taky systém vyhovuje Budiš....ja som ostala sklamaná s prístupu lekarov... lebo boja sa toho ako čert svatenej vody ale vlastne sa kazdy doma lieči sam ako moze...čiže nechápem tu saskaren okolo toho..
A tiez mam všetkých po dovolenkách aj všeobecnú aj pediatricku tiez len na email odpísali a keby aj neboli tak to je jedno lebo tiez by reagovali len cez telefón a email... a necakam lieky ani antibiotika ani nič ale opakujem ked je to také bububu by som čakala aspon daku kontrolu po...ked sa uz počas toho boja na teba pozriet

ropucha6
25. aug 2022

Tak keby som sa citila velmi zle, tak volam zachranku, bolo to neprijemne, ale nemyslim, ze by mi lieky extra viac pomohli. Ved “po” sa mozes dat vysetrit, ak chces mat lepsi pocit. To si zas neviem predstavit, ze by ta nevzali. Ja som mala sice dusivy kasel vecer, ale necitila som, ze by mi to nejak sadlo na pluca. Niektori znami riesili aj dychanie po.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nttnnt
autor
25. aug 2022

@miriam11 doplnam veru toho habadej ale nic moc stale jak vyflusnuta