Covid aktuálne

26. nov 2024

Dobrý večer
Viem ze už je tých tém ohľadom kovidu veľa.
Chcem sa len spýtať, aké mate aktualne priznaky?
Mne začala choroba neuveriteľnými bolesťami hrdla, takými ze nedokážem prehltnúť ani polievku. Teplota do 38.5. Od lekára som dostal Zinnat (pretože mám komplikácie s dutinami - viac x mi robili punkcie z dutin), a okrem toho len paralen a niečo na kloktanie a cumlanie.
Bolia ma všetky kosti aj svaly
Ako to zvládate vy?
Ďakujem za každú odpoveď.

kavasmliekom
26. nov 2024

No mňa dnes začalo bolieť hrdlo a už cítim aj stehná. Dcéra mi kúpila test po ceste z krúžku a veru, kovid.

sisska96
26. nov 2024

Rovnako ako obyč chrípka. Hrdlo, teplota, kašel, sopel. Pár dní a prejde

ssimusska
26. nov 2024

Neviem či som mala kovid, test som si nerobila. No bolel an celý človek, teplota 39/40. Nevedela som sa ani z postele postaviť 2 dni. Potom to uťalo a nič mi nebolo.

rozculena
26. nov 2024

aj si sa testovala na kovid?

qwer2019
26. nov 2024

Muž mal týždeň len kasel, teploty, sopeľ, zvracanie a po týždni keď bol na kontrole mu dr zistil zapal pľúc. 3 týždne len prelezal a prespal. Dnes je od toho mesiac a zase je chorý. Dúfam, ze teraz to bude len slabý sopeľ

pink_lady
26. nov 2024

ja som mala v oktobri a taky ze som sa nevladala na posteli otocit, strasny kasel, slabost, bolesti hlavy...+ test som mala az na 3. -4. den dovtedy negat

sante81
26. nov 2024

Dutiny, teplota, suchý kašel, sopel, bolesť celého tela, strata čuchu, chuti..test som si ale nerobila.
Synovi vyšla z testu chrípka, príznaky ako ja minulý týždeň.