Dobrý večer prajem
Vrátili sme sa z dovolenky v Grécku s prechladnutím. To sme si mysleli, no nakoniec je kovid.
Ti co mate aktuálne, aké mate príznaky?my zatiaľ len bolesť hrdla, a lieky si nedávame žiadne , len vitamíny a Jox na hrdlo.
Ďakujem
My sme mali rôzne prejavy. Nádcha, bolesť hlavy, tlak v hlave až do uší - to sme mali my dospelí. Deti poväčšine len horúčky alebo zvýšené teploty. Niektorí plus kašeľ, ale žiadny extrém. Manžela triaslo (zimnica), ja som sa len potila...
My sme si dávali Theraflu+Solmucol to pomohlo
Rovnaký ako aj počas pandémie...strašne bolesti hlavy nepomohli ani lieky len "prespať" dva dni a potom už bolo fajn
Podľa generála Kotlára Laca žiadny Covid neexistuje. Takže je to len prechladnutie.
diskutujúci, ako viete, že covid? ste sa testovali?
lebo ja som mala len pred 2 týždňami niečo podobné, ale nenapadlo mi testovať sa. bolesť hrdla, škriabanie v krku, večné pokašliavanie kvôli tomu.... a teraz sa mi to vrátilo. teploty nemám, jeden deň som mala pocit, že mám, ale nemerala som si. no a čo viem, mám žiakov s vysokými horúčkami doma chorých...
robili ste si AG testy? a tie vás "identifikovali"? 🙂 dík za odpoveď
u nas sa kovid uz vobec netestuje. ak je neikto chory, sprava sa,a ko pri beznej viroze, resp podla aktualneho stavu.
Mama mala len trochu kasel a spuchnuty nos, otec ma aktualne vysoke horucky, unavu, bolesti tela a mierny kasel.
Nadcha,kasel,bolest hlavy.
My sme mali asi pred mesiacom komplet celá rodina a každý mal iné príznaky... Svokor a ja sme mali strašne bolesti svalov akoby nás kosti boleli, teploty 38.5 a potenie, bolest hrdla, potom sopeľ, kašeľ trocha, zimnica... Môj muž mal hnačku a bolest hlavy, svokru strašne bolela hlava a taka celková slabosť a hrdlo, sople sme mali ale všetci a trvali tak 2 týždne kks... Moja mama ta napr vôbec nič, jej priateľ hnačky a teplotu, a syn mal vysoké horúčky 2 dní a nič viac.... Boli sme všetci na dovolenke spolu tak sme padali jak hrušky postupne 😃
@lonely66 áno, testovali sme sa. Pozitívne testy vyšli celej rodine. Ja som najprv myslela, že dcéra, ktorá to doniesla domov z tábora, prechladla. No nešlo mi do hlavy, že úplne v rovnakom čase v ten istý deň sme nás ďalších 4 členov domácnosti začalo skriabat v hrdle. Test bol len akože náhodný, no zrazu pozitívny 🤦
Moja mama teraz mala, tiez dovolenka v Grecku 😅 soplava, stratila hlas, slabost celeho tela, crp vraj vyskocili tak mala od lekarky atb, zacalo jej to minuly utorok a vcera uz bola v praci. Tipujem, ze som to mala aj ja, lebo este pred prepuknutim v plnej sile bola u nas ba navsteve a ja s malou sme ostali tiez nachorene ale nic strasne
Ja mám teraz. Nástup symptómov strašne rýchly. Teplota,zimnica, šialená bolesť celého tela. Nie som schopná stáť na nohách. Bolesť hrdla, uší a soplík.
Kvôli tomu, že som nevedela stáť som si robila test.
@lonely66 testovali sme sa,tiez sme padali ako hrusky,9m syn mal vysoke teploty,volala som pediatricke a hned mi povedala aby sme si spravili testy.muz bol 2 dni uplne mimo,len spal,na striedacku 40tky teploty so zimnicou
My sme mali doma vsetci pred 3tyzdnami,mali sme teploty,celkova slabost,bolesti klbov a svalov,ja som mala extremne bolesti hlavy