Covid aktuálne

16. sep 2024

Dobrý večer prajem
Vrátili sme sa z dovolenky v Grécku s prechladnutím. To sme si mysleli, no nakoniec je kovid.
Ti co mate aktuálne, aké mate príznaky?my zatiaľ len bolesť hrdla, a lieky si nedávame žiadne , len vitamíny a Jox na hrdlo.
Ďakujem

simona92101
16. sep 2024

My sme mali doma vsetci pred 3tyzdnami,mali sme teploty,celkova slabost,bolesti klbov a svalov,ja som mala extremne bolesti hlavy

ajsha123
16. sep 2024

My sme mali rôzne prejavy. Nádcha, bolesť hlavy, tlak v hlave až do uší - to sme mali my dospelí. Deti poväčšine len horúčky alebo zvýšené teploty. Niektorí plus kašeľ, ale žiadny extrém. Manžela triaslo (zimnica), ja som sa len potila...

conta22
16. sep 2024

My sme si dávali Theraflu+Solmucol to pomohlo

sense
16. sep 2024

Rovnaký ako aj počas pandémie...strašne bolesti hlavy nepomohli ani lieky len "prespať" dva dni a potom už bolo fajn

sevrin
16. sep 2024

Podľa generála Kotlára Laca žiadny Covid neexistuje. Takže je to len prechladnutie.

lonely66
16. sep 2024

diskutujúci, ako viete, že covid? ste sa testovali?
lebo ja som mala len pred 2 týždňami niečo podobné, ale nenapadlo mi testovať sa. bolesť hrdla, škriabanie v krku, večné pokašliavanie kvôli tomu.... a teraz sa mi to vrátilo. teploty nemám, jeden deň som mala pocit, že mám, ale nemerala som si. no a čo viem, mám žiakov s vysokými horúčkami doma chorých...
robili ste si AG testy? a tie vás "identifikovali"? 🙂 dík za odpoveď

lonely66
16. sep 2024

@ajsha123 no aj toto mám posledné dni. bolesti hlavy a očí (ja mávam migrény, tak OK), ale občas to zapichlo do uší, taká nepríjemná tlaková až bodavá bolesť, párkrát za deň...

majamat
16. sep 2024

u nas sa kovid uz vobec netestuje. ak je neikto chory, sprava sa,a ko pri beznej viroze, resp podla aktualneho stavu.

marianarem
16. sep 2024

Mama mala len trochu kasel a spuchnuty nos, otec ma aktualne vysoke horucky, unavu, bolesti tela a mierny kasel.

sense
16. sep 2024

@lonely66 ja som sa testovala práve pre tu príšernú bolesť hlavy. Mala som to tak aj prvýkrát. Ale napr sa to rieši už ako chripka.

lonely66
16. sep 2024

@sense no to ma zaujímalo, že odkiaľ máte istotu, že ide o covid 🙂 čo sa týka liečby, je mi jasné, že je to zmutované natoľko, že sa liečia symptómy podobne, ako pri klasickej chrípke. dobre, ďakujem za odpoveď

marca12
16. sep 2024

Nadcha,kasel,bolest hlavy.

marca12
16. sep 2024

@lonely66 Testovala som sa zo zvedavosti. Strasne ma bolela hlava tak ako pri poslednom covide a mali sme doma este testy,tak som ich vyuzila.

lonely66
16. sep 2024

@marca12 Ďakujem.... ak by sa to zhoršilo, kúpim si test... máme kopu chorých detí, niektoré aj zvracajú a hnačkujú, iné "len" horúčky. a čo viem, aj rodičia chytili...

marca12
16. sep 2024

@lonely66 Ja som pri predoslom covide zvracala,hnackovala. Divna choroba je to. Zakazdym ine priznaky.

luciferka93
16. sep 2024

My sme mali asi pred mesiacom komplet celá rodina a každý mal iné príznaky... Svokor a ja sme mali strašne bolesti svalov akoby nás kosti boleli, teploty 38.5 a potenie, bolest hrdla, potom sopeľ, kašeľ trocha, zimnica... Môj muž mal hnačku a bolest hlavy, svokru strašne bolela hlava a taka celková slabosť a hrdlo, sople sme mali ale všetci a trvali tak 2 týždne kks... Moja mama ta napr vôbec nič, jej priateľ hnačky a teplotu, a syn mal vysoké horúčky 2 dní a nič viac.... Boli sme všetci na dovolenke spolu tak sme padali jak hrušky postupne 😃

ajsha123
16. sep 2024

@lonely66 áno, testovali sme sa. Pozitívne testy vyšli celej rodine. Ja som najprv myslela, že dcéra, ktorá to doniesla domov z tábora, prechladla. No nešlo mi do hlavy, že úplne v rovnakom čase v ten istý deň sme nás ďalších 4 členov domácnosti začalo skriabat v hrdle. Test bol len akože náhodný, no zrazu pozitívny 🤦

evcagabi
17. sep 2024

Moja mama teraz mala, tiez dovolenka v Grecku 😅 soplava, stratila hlas, slabost celeho tela, crp vraj vyskocili tak mala od lekarky atb, zacalo jej to minuly utorok a vcera uz bola v praci. Tipujem, ze som to mala aj ja, lebo este pred prepuknutim v plnej sile bola u nas ba navsteve a ja s malou sme ostali tiez nachorene ale nic strasne

terry658
17. sep 2024

Ja mám teraz. Nástup symptómov strašne rýchly. Teplota,zimnica, šialená bolesť celého tela. Nie som schopná stáť na nohách. Bolesť hrdla, uší a soplík.
Kvôli tomu, že som nevedela stáť som si robila test.

simona92101
17. sep 2024

@lonely66 testovali sme sa,tiez sme padali ako hrusky,9m syn mal vysoke teploty,volala som pediatricke a hned mi povedala aby sme si spravili testy.muz bol 2 dni uplne mimo,len spal,na striedacku 40tky teploty so zimnicou