Ahojte v novembri som prekonala covid pred covidom som varila 62 kg a teraz mám 60,5 kg ako kedy a nemôžem sa vrátiť na svoju váhu neviem či je to tým že teraz menej jem no neviem máte s tým skúsenosti?
@pupetko263 no chudneš k máš kalorický deficit, to asi vieš....kalorický výdaj je vyšší ako kalorický príjem....
@pupetko263 mamina počas covid schudla 6kg, už je to mesiac a zatiaľ späť nepribrala. Vôbec sa tým netráp... Neschudla si tak veľa.
@ailiba ďakujem aspoň niekto kto má chápe
Dobrý večer,strata hmotnosti po Covide je spôsobená jednak tým,že človeku môže menej chutiť jesť a teda aj menej je a Covid sám o sebe je energeticky veľmi náročné ochorenie. Pro Covide dochádza k strate najmä svalovej hmoty a tá sa tak rýchlo naspäť nadobudnúť nedá. Takže,ak chcete naspäť svoju pôvodnú hmotnosť, tak by som zvýšila príjem bielkovín a energeticky bohatšej stravy. A samozrejme aj primeraná fyzická aktivita.
@pupetko263 ak si z tych, ktori stratili pri covide chut, tak je to mozno aj tym, ze nemas teraz taku chut k jedlu, zase 1,5kg nie je az tak vela, zrejme musi prejst nejaka doba a vratis sa na povodnu vahu.
Ja som pri covide koncom novembra schudla 3 kg , čo som bola rada, a už ich mam späť
@pupetko263 ja som schudla pocas covidu 3kg a pribrala som naspat 5kg 😁😁😁
Síce sú tu príspevky viac ako rok staré,ale skúsim silu internetu,či tu nájdem niekoho kto podobne ako ja po covide schudol viac ako 15% svojej váhy?
F
Vo februári minulého roka som prekonala covid,moja váha bola 68 kg a za cca 3 mesiace som dala dole 12 kg a postupne to padalo nižšie,teraz mám 54 kg.
Váha sa stále hýbe,zistila som,že ak sa nedopujem sladkým ide to pomaličky dole.
Už som bola na 53kg,váhu som si zdvihla na 55kg,keď som 3 týždne bola doma a v podstate nič nerobila.
Mám podozrenie,že som teraz vo februári opäť prekonala covid i keď test som si nerobila,no príznaky som mala presne tie isté ako pred rokom.
@pupetko263 mať tak tvoje problémy a prezidentov plat...