Ahojky môžem mať covid a ždiané príznaky horúčka kašel nádcha nič iba bolesti na hrudi mierné pichanie na hruhy alebo tlak ?? Môžu ma bolieť pľúca ?? Ďakujem
@nadaa1
@bloger
@slava76
Poprosím vás o radu je to po covide v poriadku ? Mam sa pytať na rtg ? Som 12 deň od pozitív. PCR testu . Priebeh hrdlo , bolesti neskutočné hlava dutiny , čelo , trocha kašeľ suchý , žlté , zel . hlieny ihneď na druhý deň nasadené atb suprax a pamycoin do nosa , isoprinos. bez horúčok . Neskutočne opuchnuté sliznice v nose . Už som bola teraz od stredy v pohode a vcera a dnes stazene dychanie , ako keby som sa z plných pluc nemohla nadýchnuť , a trocha má tlači v chrbte . Ako keby mi niečo sedelo na hrudníku .Ešte mam opuchnuté zdurene sliznice v nose . možno trocha zatekaju hlieny . Bez kašľa. Stredu som bola na kontrole u mudr. Dychanie čisté saturacia o.k bez kašľa . Môže sa jednať o zapal pluc , priedusiek ? Či je to tým covidom . Ďakujem … za odpovede 😘
A moja obvodná my vôbec nepovedala ze mám brat anopyrin . 😏a ja úplne zabudla občas som si hodila šumový aspirin c 400/2oomg. 😏treba brat ďalej ?
@bloger áno oči má strašne boleli a rezali , mala som to podľa mna v dutinách hrozne . Neskutočná bolesť hlavy , tlaky v čele v oči . Potom prišli žlté hlieny až skoro zrejme hneď nasadené atb akvapky atb . 8 den lepšie a bez nadchy len opuchnuté sliznice nosohltan nosom rozprávam a včera a dnes 12. Deň ten tlak na hrudi , tazoba , ťažký nadych . Nie dýchavičnosť ani lspaboe po dychu to Nie .
@nadaa1 no ja ked som mala covid decembri , to bol covid s miernym priebehom som neocko a protilatky decembri po 7 mesiacoch odpor e covidu . Tak som si robila testy doma antigen nič neg. A PCR test v 4den a 8 deň nič negatívna ale podľa mudr. Som prešla covidom. Isto zrútená testy PCR sa behá ns 100 % spoľahnúť .Asi tak uvidíte ake budete mať ďalšie príznaky .😉
Máš už covid potvrdený? lebo bolesť na hrudníku, pichanie je pri covide, ale to zvykne ak sa už covid rozbehne, aspon u mna to tak bolo... Potom začína aj dýchavičnosť.. pri covide je bežné , že pluca akoby boleli.. Mna boleli neskutočne.. SOm po treťom covide , ale stále mám občas pocit, že má bolia pluca..