Covid-19 trvajúci viac ako 14 dní

kukuleinka18
28. feb 2024

Ahojte, chcem sa spýtať stretli ste sa už aby covid trval viac ako 14 dni ? Aké máte s ním skúsenosti ? Ďakujem za Vaše skúsenosti.

luga_luga
28. feb 2024

mala som covid na Vianoce, bez teploty, len ma bolela hlava a hrdlo 1-2 dni, vykasliavala som skoro dva mesiace (obcas aj zabolelo hrdlo z toho)

kukuleinka18
autor
28. feb 2024

@luga_luga dnes to je 15 den. Citim sa trochu lepsie ale nie je to bohvie čo. Stale som unavena velmi.

neferneferuaton
28. feb 2024

@kukuleinka18 ja som unavena uz cca rok po covide

luga_luga
28. feb 2024

@kukuleinka18 ano, o tej unave to hovoria, ze dlho trva, ja som mala dovcu, tak ja som si doma okna umyla a stojany na kvety omalovala :D unavu som si nevsimla

taktotedanie
28. feb 2024

@kukuleinka18 niekomu to trva dlhsie niekomu par dni kazdy clovek je iny ( zavisi od zdrsv dtavu, chorob, liekov atd)

kukuleinka18
autor
28. feb 2024

@taktotedanie tak tabletky neberiem žiadne, ani alergia. Predpísal mi tabletky na imunitu ale toe ktoré ste to mali poznáte to. Bolest nôh, zimnica, pocit na zvracanie, únava a takto ešte stale mám.

majamat
28. feb 2024

@kukuleinka18 ked som mala kovid 1x traval viac ako 2t. 2-3x uz kratko, takmer bez rpiznakov.
mm 1x nemal, 2x trval viac ako 3t, 3x nemal vobec.
dcera 1x niv, 2x tyzden, 3x par dni.

aj viaceri kolegovai boli an tom podobne.

kacena4
28. feb 2024

no unava nie je choroba. ja bezne mavam choroby mesiac /a to hovorim o beznych chorobach/ proste mam oslabenu imunitu, teraz som prave marodovala takmer mesiac a stale mam skaredy kasel. uvana je len symptomom ochorenia. moze trvat kludne aj 1/2 roka drzim palceky