Covid-19 - príznaky

19. máj 2023

Ahojte, viem ze je to velmi individualne ale ti co ste mali teraz poslednu dobu covid ake ste mali proznaky? Ako ste zvladali? Co ste brali? My mame teraz 1x, deti su uz v podstate v pohode, manzelka nema ziadne priznaky a ja a moja mama sa citime ako pri chripke. Mama ma 73. Neocko, strasne bolesti hlavy ma, vcera teplota, dnes len ta bolest hlavy tela a pocit na zvracanie. Dakujem za kazdu skusenost.

janinah
19. máj 2023

Mama resp.vy za ňu ste mali kontaktovať jej lekára,ktorý pizna jej zdr.stav a nasadil by primeranú liečbu aj vzhľadom na jej iné dg.Teraz len reagovať na príznaky. Na bolesť hlavy mbe zaberal flector a paralen grip

eliska105
19. máj 2023

Mala som pred mesiacom aj nieco…
Asi tyzden bolest hrdla, neprijemne skrabanie akoby vydrete hrdlo od hlienov… 3. Den zimnica slabost a potom asi 3-4 dni suchy kasel.. priebeh ako slabe prechladnutie mam ale 26

eliska105
19. máj 2023

Ale tiez si spominam ze ku koncu mi bolo zo vsetkeho jedla na vracanie nemohla som nic citit :D

lucia147852
19. máj 2023

My sme mali také podobne. Najhoršia pre mňa bola tá bolesť hlavy. Ale čo som dostala virózu potom, ta bola u mňa 100x horšia. 6 týždňov v kuse seriózne chorá. Covido asi znížil imunitu

anna222
19. máj 2023

Asi pred mesiacom,covid 1x, bolesť svalov,zimnica,únava ,bolesť hrdla,teplota 38,5 a neklesla ani po paralene,kašeľ vlhký od druhého dňa,strata chuti v prvých dňoch, a potom strata čuchu.

autor
19. máj 2023

@janinah teraz vecer sme len robili test ked sa opakovane stazovala na silnu bolest hlavy. Manzelke sa to nezdalo a urobila jej test. Kontaktovali sme zatial iba zdravotnu sestru od jej lekara, dobre sa poznaju. Paralen grip nezabral vobec, ani na horucku. Skusime zajtra pozhanat flector. Dakujem

eliska105
19. máj 2023

A presne ja som mala tiez oslabenu imunitu a tyzden po covide znovu chora :(

beabelisova
20. máj 2023

Bolesti hlavy som mala aj ja, neskutocne, ale skus Cetalgen, ten jediny mi pocas covidu zabral, aby sa mi aspon na niekolko hodin ulavilo. Inak mi nic nejako nebolo, teda prvy den este teplotu som mala.

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz