Baby.. už vyše týždňa som chora, bola som 3 krát na AG testoch a všetko negatívne. Myslela som si, že je to len chrípka keďže to po 3 dňoch ustúpilo (kašeľ, teplota, bolesť hrdla, hlavy) v stredu som bola už ok. A dnes znova teplota 37,8 začala o 5 ráno a ešte stále ju nijako neviem dať dole..
Asi sa objednám na pcr ..
Chcem sa opýtať aké ste mali prejavy?
@sofiapp veru chod na PCR. Ag testy maju niektori ludia opakovane negativne. PCR je presnejsi.
covid ma taky priebeh, ze moze nastat zlepsenie a potom opat zhorsenie. je to taka horska draha. a teploty mozu kldune trvat 10-14dni, co nie je bezne pri inyhc virazoch.
druha moznost je, ez mas beznu virozu, ktora sa skomplikovala bakterialnou infekciou. vtedy to ma tiez podobny priebeh, ze najskor mas priznaky, ktore ustupia a nasledne sa opat objavia.
no zacala by som PCR testom a ak budes negativna, tak k dr. no zavolat jej mozes, mozno ti da preventivne ATB.
teplotu do 38,5 nemusíš zrážať...nechaj nech telo zabojuje s vírusom 🙂
@miskakyska prave som to chcela napisat ze teplota 37.8? Ako to je za mna nic
2x mesacne mas pcr bezplatne (aby sa to nezneuzivalo). Zadas priznaky a vypluju ti termin. Ja som mala priznaky ako pri chripke. Inak a ag negativny, pcr pozit
@sofiapp nuž ja som mala týždeň priznaky typu niečo na mňa.lezie...3x antigen 1x PCR negatívny...potom sa pridruzil kašeľ a zvysene teploty išla som na pohotovosť tam ma otestovali antigenom a bol pozitivnybol to tuším 7 deň príznakov a 12 den od kontaktu s pozitivnym. ..a hneď začínajúci zapal pluc covidovy.... 5 tyzdnov sa už trápim už mám aj protilatky a stále bojujem s následkami covidu...poslednou dobou je.vela negatívnych testov a človek má.covid toto mi potvrdili aj v nemocnici nové mutácie sa ťažšie zachytavaju
No asi som sa zacala zbytocne tesit ja som mala kontakt s pozitivnym minuly utorok, od stvrtka priznaky bolesti hlavy, unava, hrdlo a taky kovovy pocit v ustach, sucho v hrdle a neustaly pocit smadu, a ta unava. Zatial 2x negat.antig a 1x neg PCR, zajtra idem opatovne na PCR, ale ako som sa tu docitala viacerym vychadzaju neg. vysledky najskor. No dufam, ze sa to nebude zhorsovat zajtra 8 den od kontaktu. Drzte sa vsetci
@sofiapp v utorok som začala kašľať, v stredu už 39, dusivý kašeľ, všetko ma bolelo, najmä kĺby, nevedela som sedieť, ležať, bola som strašne unavená, v nedeľu som už nemala chuť ani čuch. To, že mám covid, som vedela už v stredu podľa príznakov, ale bohužiaľ, keďže boli všetky najbližšie termíny na MOB-kách beznádejne vybookované, antigén mi to potvrdil až v sobotu. Priateľ mal v sobotu prvýkrát zvýšenú teplotu a v ten deň už vyšiel tiež pozitívny. On mal príznaky takmer rovnaké, až na to, že nekašľal.
@sofiapp tak moze ist aj o nejaky iny virus. teraz to neznamena, ze ked je tu covid, tak ostatne uz nie su. no ak mas stale teplotu, tak sa treba objednat na pcr a ak aj ten budes mat negativny, tak by som isla k doktorke alebo aspon by som to s nou konzultovala.