Covid-19 po 10 dňovej karanténe, PCR test znovu pozitívny a pretrvávajúce príznaky

ljarabek
2. dec 2020

Ahojte som po 10 dnovej karanténe 27 má pretestovali nakoľko som sa necítila stále dobre a príznaky pretrvávaju som naďalej pn ... 7 decembra mi končí ďalšia karantena no stále sa necítim dobre na 2 test ma objednávali z ruvz a už teraz rozmýšľam že by som sa mala dať otestovat aj 3 krát ak sa ešte stále nebudem cítiť dobre mal niekto tento problém že ho to držalo dlhodobo?koľko ste boli pn?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
uriva
2. dec 2020

Viem o jednej pani, ktorá bola pozitívna 40 dní. Takže tak.

petrazak
2. dec 2020

Pozitivna mozes byt aj 3 mesiace...Nam povedali ze zbytocne sa budeme davat testovat po prekonani...Ked mas priznaky mozes byt infekcna 2- 5 tyzdnov. Skore uzdravenie, hlavne pozitivne mysliet 🙂 Aj mne to trvalo dlho asi 20 dni kym som uz bola bez priznakov a citila sa zdrava

anjelicek26
2. dec 2020

Kolega je konecne po 6 tyzdnov neinfekcny... bohuzial dovtedy budes PN, u nas nastastie kolega mal "len" nariadeny home office, spravili kompromis.

arianna25
2. dec 2020

Mozes poziadat lekara telefonicky, aby ti napisal nejaky liek online, podla zoho ake tazkosti opises. Hadam sa ti potom ulavi.

bagre
2. dec 2020

@ljarabek nemá veľký význam robiť pcr testy, treba doliečiť a počkať kým odoznejú príznaky a dovtedy budeš pn. Samozrejme treba konzultovať s dr priebežne, resp. ak by bolo treba lieky na predpis

tosomja
2. dec 2020

Môj ex mal príznaky, pozitívny. Po 10.dnoch pretestovany ešte s príznakmi a na hygiene mu povedali že už nie je infekčný a môže ísť do roboty.
Tak ako to teda je? Vraj aj tri mesiace môžeš byť pozitívny ale len 10 dní infekčný. Aj keď ma ešte príznaky.