Dobrý deň žienky .. chcela by som sa spýtať stretla ste sa už nový variantom omikrom.. myslím príznaky .. lebo čo som čítala je to akoby podobne chrípke 🤦♀️.. no ja mám už 2 alebo 3 deň akoby zimnicu (vkuse mi je zima) a v hrdle ma štekli na kašeľ.. aj som dosť unavená posledné dni a bolia svaly .. a hlavne chrbát.. je možné že je to covid alebo normálne chorá som ..
sak si urob doma antigenovy test a uvidis
to ti nepovie nik... my sme mali doma deltu a ine priznaky a priebeh som mala ja ine muz a este aj deti mali uplne odlisne priznaky.. 😀
Sprav si test, podľa mňa si pozitívna, prave pri omikrone sa ako príznak uvádza práve bolesť chrbta.. Od 13teho som pozitívna a veru ten chrbát je najhorší zo všetkých priznakov
synovec,brat so svagrinou mali omikron. Synovec mal lahsi priebeh,teplota,nadcha,na par dni strata chuti,cuchu,bolesti hrdla. A ostatni mali neskutocne bolesti klbov, bolesti hlavy, tiez teplota do 38,5.
@rebellefleur tak sme dve,aj mňa bolí chrbát a hlavne kríže neskutočne,a práve som zistila že som prišla o čuch.inak som bez horúčky.
mala som nadchu, v sobotu som sa objednala na PCR a v nedelu som mala PCR a vecer vysledky. To nik nedokaze povedat, ci mate alebo nemate covid. Priznaky pri covide su vselijake mozne aj nemozne, ked to citate.
@macalau - mne to prosím pekne včera spustilo menzes.. Môj klasicky mi skončil 5teho a po 10 dňoch mam znova 🙈 horúčky som mala predvčerom, potom už nie
@rebellefleur joj to veru nezávidím,nuž musíme to nejak vydržať, prajem skoré uzdravenie
Ja som akurat doma s covidom, ale ci mam omikron alebo deltu neviem pretoze stale cakam na vysledok PCR.
Robil som si 3 dni za sebou AG testy a vsetky vysli negativne. V testcentre mi v piatok vysiel pozitivny, ale cital som pripady kedy ludia doobedu mali negativny test a vecer uz boli pozitivny cize ta inkubacna doba je ina.
Co ale popisujes som mal aj ja. Identicke priznaky s chripkou. Jedine co bolo ine bola svalovica plus mierna bolest hlavy. Ja by som sa na tvojom mieste siel otestovat pretoze je velky predpoklad, ze to mas.
Dcéra bola v pondelok v škole, mali tam pozitívnu spolužiačku, vo štvrtok už mala aj dcéra pozitívny AG test, v piatok mala robený PCR, v sobotu jej prišiel výsledok pozitívna. V deň testovania AG testu mala bolesť hrdla, upchaté dutiny, bolesť hlavy, bolesť krížov a bolesť ľavej nohy. Teraz už len fufne, nič iné jej nie je. Ja mám od včera silnú bolesť v ľavej nohe od zadu, hlavne lýtko, kostrč, kríže, dnes už aj druhá noha bolí, taká pálivá bolesť a bolesť krížov, ale test mám zatiaľ negatívny.
my sme mali všetci 4 omicron ja a deti len bolest hrdla priznaky 4 dni, manzel ockovany, ale on mal priznaky 7 dni a este tyzden vykaslieval. jeho to zlomilo a lezal 6dni ja s detmi sme fungivali normalne
No treba ísť na test, my tu nemáme nikto vestecku guľu či máš alebo nemáš covid
@januelik za ako dlho, koľko dní ste to jeden od druhého pochytali, na ktorý deň bol kto pozitívny? Dcéra pozitívna od štvrtka a my zatial nikto.
Prosim vas a ako viete, ci ste mali deltu ci omikron? Ved vo vysledku sa pise len pozitivny...
@dorothea221 ja som bola hned na druhy den, krpec na 4 den a dcera 7 den
@hopsadobrandejsa a si v zahraničí čo doma?
Práve mi vyšla pozit dcéra.. v piatok podvečer ju začalo bolieť hrdlo, v sobotu občas kýchla, občas fúkla nos, večer teplota 37,6°. Teplotu pod 38° mala celú noc, bolelo ju hrdlo. V sobotu Ag negat. V nedeľu trochu hrdlo, občas kýchla, teplota pod 37,5° a Ag pozit. Dnes ráno PCR pozit. Hrdlo ju už nebolí, tečie jej z nosa, slzia oči, štípe nos. Variant neviem.
@luccija v zahranici
Podľa Vašich skúseností a aj vedeckých štúdií pri omicrone je pozitívny AG test a človek najviac nákazlivý až dobre 3-6 dní po prvých príznakoch. Čo je dobre, lebo je väčšia pravdepodobnosť, že taký chorý už nepôjde medzi ľudí.
Zlé je, že aj keď príde s horúčkou do MOMky, tak mu to ukáže negat. Treba sa radšej hneď objednať na PCR a zostať doma.
Ahojte Baby ja som na tom tká isto asi ide o omikron celé telo až koža ma boli hlava dokonca žalúdok a hnačky ach všetko možné.. Je to cele zle snáď to čím skôr prejde na som s a presne po priateľovi na 3 deň nakazila v pondelok som išla na test sa otestovať stým ze so. Mala Príznaky a vyšiel negatív až večer som mala pozitív. Teraz čakám na PCR
@dorothea221 dcerka mala pozitiv test až na 6 deň od kontaktu s pozitiv
Malej som robila skoro každý deň antigenové testy, všetky negatívne. Ešte aj v deň odberu na PCR bol negatívny.A dnes prišiel výsledok PCR pozit.
Začalo to čudnými bolesťami očí, potom tlakmi v hlave, pokračovalo silnou bolesťou hrdla, nádchou, štekavým kašľom.
Celý čas úplne bez teploty.
Veľmi pomohol olejový zábal na noc na krk a JOX do hrdla.
@duratlicka ja tym že som s malou stale tak som si zvýšila prijem vitaminou+ vela cibule+cesnaku a všetkych zazrakov+ inomed mne zatial nieje nič
Vysledok pcr mi asi pride dnes, tak čakam..
Dcerku som testovala dnes je 5ty den odkedy mi ukazal samotest pozitivitu a uz mi ju ukazuje ako negativ. Mala našťastie len kychala a taky pocit zapchatého nosu. Držte sa
To nikto s určitosťou povedať nemoze. Každý má iné priznaky, niekto ma pri covide len nádchu, iný konci v nemocnici. Ak už máš priznaky chod sa odtestovat.