Covid-19 Omikron príznaky

16. jan 2022

Dobrý deň žienky .. chcela by som sa spýtať stretla ste sa už nový variantom omikrom.. myslím príznaky .. lebo čo som čítala je to akoby podobne chrípke 🤦‍♀️.. no ja mám už 2 alebo 3 deň akoby zimnicu (vkuse mi je zima) a v hrdle ma štekli na kašeľ.. aj som dosť unavená posledné dni a bolia svaly .. a hlavne chrbát.. je možné že je to covid alebo normálne chorá som ..

lenuska9999
16. jan 2022

To nikto s určitosťou povedať nemoze. Každý má iné priznaky, niekto ma pri covide len nádchu, iný konci v nemocnici. Ak už máš priznaky chod sa odtestovat.

loginexistuje
16. jan 2022

sak si urob doma antigenovy test a uvidis

dzina007
16. jan 2022

to ti nepovie nik... my sme mali doma deltu a ine priznaky a priebeh som mala ja ine muz a este aj deti mali uplne odlisne priznaky.. 😀

sisa5
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rebellefleur
16. jan 2022

Sprav si test, podľa mňa si pozitívna, prave pri omikrone sa ako príznak uvádza práve bolesť chrbta.. Od 13teho som pozitívna a veru ten chrbát je najhorší zo všetkých priznakov

labocca
16. jan 2022

synovec,brat so svagrinou mali omikron. Synovec mal lahsi priebeh,teplota,nadcha,na par dni strata chuti,cuchu,bolesti hrdla. A ostatni mali neskutocne bolesti klbov, bolesti hlavy, tiez teplota do 38,5.

macalau
16. jan 2022

@rebellefleur tak sme dve,aj mňa bolí chrbát a hlavne kríže neskutočne,a práve som zistila že som prišla o čuch.inak som bez horúčky.

lauricka
16. jan 2022

mala som nadchu, v sobotu som sa objednala na PCR a v nedelu som mala PCR a vecer vysledky. To nik nedokaze povedat, ci mate alebo nemate covid. Priznaky pri covide su vselijake mozne aj nemozne, ked to citate.

rebellefleur
16. jan 2022

@macalau - mne to prosím pekne včera spustilo menzes.. Môj klasicky mi skončil 5teho a po 10 dňoch mam znova 🙈 horúčky som mala predvčerom, potom už nie

macalau
16. jan 2022

@rebellefleur joj to veru nezávidím,nuž musíme to nejak vydržať, prajem skoré uzdravenie

hopsadobrandejsa
16. jan 2022

Ja som akurat doma s covidom, ale ci mam omikron alebo deltu neviem pretoze stale cakam na vysledok PCR.

Robil som si 3 dni za sebou AG testy a vsetky vysli negativne. V testcentre mi v piatok vysiel pozitivny, ale cital som pripady kedy ludia doobedu mali negativny test a vecer uz boli pozitivny cize ta inkubacna doba je ina.

Co ale popisujes som mal aj ja. Identicke priznaky s chripkou. Jedine co bolo ine bola svalovica plus mierna bolest hlavy. Ja by som sa na tvojom mieste siel otestovat pretoze je velky predpoklad, ze to mas.

dorothea221
17. jan 2022

Dcéra bola v pondelok v škole, mali tam pozitívnu spolužiačku, vo štvrtok už mala aj dcéra pozitívny AG test, v piatok mala robený PCR, v sobotu jej prišiel výsledok pozitívna. V deň testovania AG testu mala bolesť hrdla, upchaté dutiny, bolesť hlavy, bolesť krížov a bolesť ľavej nohy. Teraz už len fufne, nič iné jej nie je. Ja mám od včera silnú bolesť v ľavej nohe od zadu, hlavne lýtko, kostrč, kríže, dnes už aj druhá noha bolí, taká pálivá bolesť a bolesť krížov, ale test mám zatiaľ negatívny.

januelik
17. jan 2022

my sme mali všetci 4 omicron ja a deti len bolest hrdla priznaky 4 dni, manzel ockovany, ale on mal priznaky 7 dni a este tyzden vykaslieval. jeho to zlomilo a lezal 6dni ja s detmi sme fungivali normalne

lucia147852
17. jan 2022

No treba ísť na test, my tu nemáme nikto vestecku guľu či máš alebo nemáš covid

dorothea221
17. jan 2022

@januelik za ako dlho, koľko dní ste to jeden od druhého pochytali, na ktorý deň bol kto pozitívny? Dcéra pozitívna od štvrtka a my zatial nikto.

taga
17. jan 2022

Prosim vas a ako viete, ci ste mali deltu ci omikron? Ved vo vysledku sa pise len pozitivny...

macilaci
17. jan 2022

@dzina007 ahoj. Prosím ťa a odkiaľ vieš ci to bol omikron?

januelik
17. jan 2022

@dorothea221 ja som bola hned na druhy den, krpec na 4 den a dcera 7 den

dzina007
17. jan 2022

@macilaci ja som pisala ze sme mali detlu. 😉

macilaci
17. jan 2022

@dzina007 sorry,🤭tak deltu? Nam prišlo len že pozitívne.

dzina007
17. jan 2022

@macilaci tak my sme to mali v novemrbi... to este omicron nebol.. vtedy mal deltu kazdy 🙂

luccija
17. jan 2022

@hopsadobrandejsa a si v zahraničí čo doma?

nikaeli
17. jan 2022

Práve mi vyšla pozit dcéra.. v piatok podvečer ju začalo bolieť hrdlo, v sobotu občas kýchla, občas fúkla nos, večer teplota 37,6°. Teplotu pod 38° mala celú noc, bolelo ju hrdlo. V sobotu Ag negat. V nedeľu trochu hrdlo, občas kýchla, teplota pod 37,5° a Ag pozit. Dnes ráno PCR pozit. Hrdlo ju už nebolí, tečie jej z nosa, slzia oči, štípe nos. Variant neviem.

hopsadobrandejsa
18. jan 2022

@luccija v zahranici

duratlicka
21. jan 2022

Podľa Vašich skúseností a aj vedeckých štúdií pri omicrone je pozitívny AG test a človek najviac nákazlivý až dobre 3-6 dní po prvých príznakoch. Čo je dobre, lebo je väčšia pravdepodobnosť, že taký chorý už nepôjde medzi ľudí.
Zlé je, že aj keď príde s horúčkou do MOMky, tak mu to ukáže negat. Treba sa radšej hneď objednať na PCR a zostať doma.

niki266
2. feb 2022

Ahojte Baby ja som na tom tká isto asi ide o omikron celé telo až koža ma boli hlava dokonca žalúdok a hnačky ach všetko možné.. Je to cele zle snáď to čím skôr prejde na som s a presne po priateľovi na 3 deň nakazila v pondelok som išla na test sa otestovať stým ze so. Mala Príznaky a vyšiel negatív až večer som mala pozitív. Teraz čakám na PCR

jasomtusom
11. feb 2022

@dorothea221 dcerka mala pozitiv test až na 6 deň od kontaktu s pozitiv

duratlicka
12. feb 2022

Malej som robila skoro každý deň antigenové testy, všetky negatívne. Ešte aj v deň odberu na PCR bol negatívny.A dnes prišiel výsledok PCR pozit.
Začalo to čudnými bolesťami očí, potom tlakmi v hlave, pokračovalo silnou bolesťou hrdla, nádchou, štekavým kašľom.
Celý čas úplne bez teploty.
Veľmi pomohol olejový zábal na noc na krk a JOX do hrdla.

jasomtusom
12. feb 2022

@duratlicka ja tym že som s malou stale tak som si zvýšila prijem vitaminou+ vela cibule+cesnaku a všetkych zazrakov+ inomed mne zatial nieje nič
Vysledok pcr mi asi pride dnes, tak čakam..
Dcerku som testovala dnes je 5ty den odkedy mi ukazal samotest pozitivitu a uz mi ju ukazuje ako negativ. Mala našťastie len kychala a taky pocit zapchatého nosu. Držte sa

duratlicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz