Som momentálne chorá mam anginu aj mam kovid nechuti mi jest vôbec celé telo má boli nohy teploty mam beriem antibiotika ktoré mi nerobia dobre je mi na žalúdok zle hnacukujem hocičo zjem hneď najprv idem na veľkú a potom mi je zle na žalúdok zvracat skúšam ale nedá sa. Ja sa mojim aj jest lebo zle mi je potom už som schudla 3kg prosím o rádu 😭😭😭😭😭
Donutit sa niečo zjesť pred ATB keď sa užívajú na prázdny žalúdok býva ťažko a s odstupom minimálne 2h užívať probiotika to by malo zabrániť hnačke. Skoré uzdravenie
Skúšaj po troške len také ľahšie. A hlavne veľa pi čajíky. Prajem skoré uzdravenie.
Ďakujem vám ja zjem aspoň trošku a potom tabletky sle aj tak mi je zle na žalúdok
Skús ten hylak a ráno volať svojej dr. možno zmení ATB
dcera ma histaminovu intoleranciu a takto reaguje na ATB, cokolvek zje, berie k ATB probio, aj tak ATB proste nezvlada
jesť musíš,ale ľahké jedla,kludne detsku výživu s piškotami napríklad,lieky atb nebrať na prázdny žalúdok a pridať hylak,ak hnačkuješ...veľa tekutín....mne dobre zaberal flector na bolest celeho tela..treba to vydržať