Ahoj.manzel je pozitívny uz vyse tyzdna. Priznaky ma, hlavne je to unava, boli aj teploty do 38st,ale co ho najviac trapi je to ze nevie spat. Z ležania ho uz boli cele telo,mava aj zimnicu. Potreboval by sa poriadne vyspať,ale zaspi len na 2-3h a zase je hore. Potom zase trva kym zaspi. Cez den nedospi,lebo mame deti a tie su este male,cize nema ticho a pokoj ako by potreboval. Poraďte prosím niečo co mu zlepsi spanok!!! Obaja sme uz zufali. ĎAKUJEM
@danieli neskusali sme este nic. Problem je ze unaveny je velmi ale spi len zopar hodin. Skusime sa popytat v lekarni na ten melatonín. Vdaka
Magnézium ste skúšali?
@miriam_s na zlepšenie kvality spanku? Pomaha to?
@pusinka263 hej keď sa nedá zaspať pomáha
@miriam_s a nieje magnezium skor proti unave a vycerpaniu ? Lebo ja ho uzivam dlhodobo a nepocitujem unavu tak vyrazne ako bez neho
@pusinka263 Vyskúšajte Valérianu a vyššie dávky Magnesia, potrebuje uvoľniť telo aj myseľ 😊
Čaj z medovky, valeriany. Magnézium. Rodiola vôňa. A najlepšie na zaspávanie je melatonín.
Počas korony je nespavosť častá a trvá dlhšie. Držím palce, vydržte.bude lepsie.
ahoj nech si da paralen, ten si dava?ja tiez mamkoronu a tiez vyse tyzdna
@pusinka263 nech zavolá svojej doktorke a pošle mu e-recept do lekárne na tabletky na spanie.....telo v chorobe spánok potrebuje aby malo silu s chorobou bojovať....najhoršie obdobie zdolá tabletkami na spanie, ked mu bude lepšie môže skúšať alternatívne prostriedky ako Magne B6, melatonín, valeriána, medovka......
je to normalny vedlajsi priznak korony.. nech skusi veci z lekarne. magnosolv melatonin medovku moze aj lubovnik ci valerianu. ak je zle tak na par noci od vseobecneho stilnox. drzim palce
@angelinja paralen berie. Dakujem za rady
Dakujem všetkým ktorí ste prispeli radou. Snad mu to pomoze. Uz ma boli pozerat sa nanho ako trpi.
ak berie paralen, čudujem sa, že nespí. ale isto dať magnezium (ten uvoľňuje, tak sa po ňom ľahšie zaspí. aj mne pomohol). a pri korone sa odporúča aj vit. C, D, a zinok.
@spadnutaslivka vit.c,d a aj zinok berie aj bkomplex,paralen berie a aj sa mu chce spat,aj zaspi,ale hodinka -dve a je znova hore.
@pusinka263 Ahoj ako ste to nakoniec vyriešili ? Mám to iste som doma už 14 deň týždeň som spala super a po týždni zaspim až po 2 hodinách lezania spím cca 8 hodín a už som hore
Som totálne unavena cez deň a nie a nie zaspať
Ďakujem
@petraa1976 ahoj. manzel zobral na skusku tabletku na spanie. On ale ani po tabletke nespal 8h vkuse. Ale pomohlo mu to. Asi 3-4 dni bral vecer tabletku a stav sa mu zacal zlepšovať. Dnes je vyse 2 mesiace od nakazenia a stale je pn,unava pretrvava aj ked uz je to oveľa lepsie. Stale si kazdy den musi poobede minimalne lahnut,vacsinou aj zaspi. Ma za sebou rôzne vysetrenia. Drzim palce!
@pusinka263 dobrý deň, dokedy manželovi trvala ta nespavosť a únava. Mam to aj ja. Ale ja som nemala taky zlý priebeh a chytilo ma to až po tyzdni
@petraa1976 to ste dobrá ja spím tak 4 h a 1,5 h zaspávam. Ako ste na tom po čase?
@m_o_n_c_a_k Ahojte no tak ja som skúšala všelijaké tabletky allegra dithiaden a nič vôbec nič až stilnox trosku pomohol
@petraa1976 prosím vás ten stilnox sú co za tabletky. Sú nejaké silné?
@m_o_n_c_a_k stilnox pomohol aj mojmu manzelovi. Nespal sice 8h ale aj tak sa mu potom zacal zlepšovať stav,lebo spal vkuse aspon 4-5h. Bez stilnoxu nespal vkuse ani 3h. Len s nim treba opatrne. Manzel je chlapisko,utlu svagrinu cela tableta tlacila do vracania.
@m_o_n_c_a_k no sú iba na predpis a je to asi už trochu silnejšie ale ja som to zobrala len 3 noci a potom už radšej nie
Objednala som si cbd kvapky a pomáha to je to vždy lepšie a lepšie aj keď nie ako pred koronou ale tak snáď raz bude
@m_o_n_c_a_k skúste stilnox to už pomôže určite človek zaspí do polhodky nebudí sa aj keď ráno je aj tak skoro hore cca 8 ale zas si určite nato netreba navyknut
@pusinka263 skusali ste melatonin v tabletach docasne pridat?