Dobrý deň chcem sa opýtať mal niekto pri covide aj vracanie krvy iba malinke množstvo.... Manžela to chytilo iba dnes dnes začal mať zimnicu bolesť hlavy a raz iba vracal
@harvanovasimona moj stary otec vracal krv ked sme mali covid , vtedy uz bolo zle tak sme volali zachranku...k tomu mal aj vaznejsie symptomy
@harvanovasimona to sa fakt tu pýtaš???volaj záchranku nech ti poradia aspoň...
@evnii práve dnes je to prvý deň
@harvanovasimona neuzivas nieco na riedenie krvi?
@harvanovasimona dnes je to prvý deň? Čiže potrebuješ, aby vracal krv viac dní, aby si to neriešila na koňovi ale u lekára? No comment.
@renab nie nič neužíva manžel
@harvanovasimona lebo u nas v rodine bol tiez problem s vracanim krvi, lekar zo zachranky povedal, ze to je kvoli liekom na riedenie krvi. Ze potom rychlejsie praskaju male cievky.
Trvalo to dva dni, potom to preslo.
@renab takže je možné že keď kašle námaha pľúca a tým pádom mu mohla mala cievka prasknúť... No uvidíme ak sa to každopádne zopakuje volám záchranku... Fakt užíva len to čo som písala....
@harvanovasimona tak vam poviem , vzhladom ze mate covid tak by som sa radsej pre istotu informovala pri zdravotníckom operátorovi...mam vlastnú skusenost s týmto cize viem o com pisem , my sme sa taktiez informovali ked vykasliaval krv a o par hodin sme volali zachranku lebo uz s nim bolo zle ...drzim palce
otazne ci je to vracanie, alebo vykasliavanie, stava sa ak praskne cievka niekde aj pri kasli nekovidovom. Kazdopadne treba sa poradit s pohotovostou, netreba hned robit paniku, ale ak sa to opakuje nenecaht tak. A urcite sa informovat o liecbe, lebo C+D + paralen to je nic.
@xxxanna ďakujem ak sa zopakuje voláme hneď
@simca06022011 u nás sa na pohotovosť nedovolame 😡a ešte bude blakať načo ste prišli a manžela vyhnala z. Ambulancie lebo nemal test o 5 večer cez vykend ... Takú mame pohotovosť... Tak ak sa zopakuje hneď volám záchranku..alebo sa opýtame čo ďalej
Môžeš kľudne volať na záchranku a tam ti aj poradia ...pri jednom vracani nemala aká cievka prasknúť ani nic podobne.. ja by som už bola v nemocnici..
Ak moc aj kašle,skôr to budu pľúca ...
@niekto2hy toto som už čítala je tam pri vykašliavaní krvy... No manžel nevykašliava ani hlieny... Len ho naplno a vyšlo trošku krvy viac sa to neopakovalo.... Zajtra budeme obydvaja volať obvodným lekárom a určite to spomenie... Možno mu vysvetli prečo.... A inak je možné že to bolo spojené zo žalúdkom.. On má nieaké problémi zo žalúdkom
Ahojte tak nakoniec hlien z prímesou krvy mohlo byť zo žalúdka... Manžel má zisteného helikobaktera..... Nebolo to nič vážne a nemalo to súvis z kovidom 😉
@harvanovasimona berie vitC vitD a od teploty paralen grip