Covid-19 a tŕpnutie končatín

jugolinka
1. júl 2022

Ahojte, prosím o radu. Mám už 6 dní covid(6 dní od testu) a okrem iného mi veľmi tŕpnu nohy aj ruky,mám diagnostikovanú už roky tetániu. Zvýšila som magnerot na nejakých 5 tabl denne,no tŕpne vždy,mám v nich aj zášklby. A už asi 3 dni mi prichádza slabo akoby som mala tetanický záchvat. Najprv sme ratovali deti,tie mali vysoké teploty,2 ročný skončil aj na infúziách. A teraz to doľahlo na mňa,aj psychicky aj fyzicky. Okrem toho beriem devit ,céčko,zinok. Už neviem,čo brať

mogaa
1. júl 2022

@jugolinka žiaľ, tam len čakať až to prejde a kedy to prejde, to ti nepovie nikto...covid je nevyspytateľný....

lily14
1. júl 2022

Tak covid poškodí nervovu sústavu a tetania part medzi neurológiu tak môže to byť intenzívnejšie ! A deti boli dlho choré? Len teploty či?bol to omikron?

jugolinka
autor
1. júl 2022

@lily14 7 ročný syn mal 3 dni teploty aj 41. 2 ročný mal 40 tky, ktoré sme nevedeli nijako zraziť ani capikmi ani zabalmi,prestal piť,dávali sme na striekačku,,no bol dehydrovaný,skončil na infúziách . Od štvrtka minulého týždňa bojujeme. Starší je už v pohode,mladšieho ešte preháňa a k večeru má ešte do 38. Je to pliaga

lily14
1. júl 2022

@jugolinka
@jugolinka viem mali sme už 2 krat

jugolinka
autor
1. júl 2022

@lily14 ako dlho ste sa zostavovali?

lily14
1. júl 2022

@jugolinka dlho skoro mesiac

jugolinka
autor
1. júl 2022

@lily14 uzivali ste klasické vitamíny C,D...či aj niečo viac?

lily14
1. júl 2022

@jugolinka isoprinosine

luccija
1. júl 2022

@jugolinka to bude tym stresom o deti...nemas doma ukludnovak?ak ano daj si

luccija
1. júl 2022

Alebo magnosolv nemas?