Dobrý deň mám pozitívny test od utorka mám teploty 38,9 kašlem,neskutočná únava bolesť nôh,hlavy .. chcem sa spýtať koľko dní budem mať tú teplotu a kedy sa mi zlepší stav? Aké lieky sú najlepšie na covid ?
Moja mamina mala osem dní teplotu. Celkove prizmaky dva týždne a už je to tri týždne čo nemá chuť a čuch.
@nucky dnes mám v pláne jej volať
@kristinastojko ste očkovaná? Len ma zaujíma. Aj ja mam covid ľahší priebeh. Syn mal teplotu 1 den
@kristinastojko tak super...skore uzdravenie prajem
manzel mal teplotu 38.5-39 tri dni a potom uz bolo lepsie, po piatich dnoch teraz normalne funguje, kedze som to od neho chytila ja a niekto musi byt s malym 🤷♀️
Nie som očakávaná mám dcéru má rok a pol a tiež má teploty už 2 deň 38,9 spravilo sa jej na pusinku aft čo pomáha na to ? Prosím poraďte 😔 Doktorka povedala že Repíkovy čajík tak som jej dala nech si trošku odpije odpila jeden krát .. priateľ ten je očkovaní je s nami doma v karanténe od utorka je negatívny .. ja a dcéra máme teploty kašeľ nádchu no ešte k tomu tento aft nám začal .. takže jedna chorá prejde druhá začne 😭😭😭😭😔
@ola101 dá sa povedať že oddychujem dcéra má tiež teploty tak isto ako ja 38,9 už druhý deň
@ola101 máte pravdu priateľ ten je zaočkované je snami doma v karantene od utorka je stále negatívny .. prekonáme covid a idem sa dať tiež zaočkovať
@kristinastojko ja som mala teploty len 2 dní, ale za to covid už druhý krát, tak možno ešte tam boli nejaké protilatky. Predsa aj telo si zapamätá. Vašej obvodnej lekárke trebalo volať hneď ako bol pozitívny test, pretože lieky, ktoré predpisuju by sa mali začať brať co najskôr. Samozrejme treba nasadiť aj vitamíny, hlavne C, D a zinok. Od teploty paralen. Mne nepredpisali nič iné, lebo som tehotná, ale viem, že niektorým ľuďom predpisuju isoprinosin
@lenuska9999 volala som obvodnej dnes pretože 2 dní som len prespal čo som si necítila celé telo .. dnes som jej volala a povedala mi že jediné Paralen od horúčky tiež mi kázala tieto vitamíny čo ste mi napísali ..
@kristinastojko tak skóre uzdravenie prajem. Asi by som nasadila vitamíny aj dcérke. Môj syn mal tiež približne rok a pol keď sme mali prvý krát covid a dávala som mu Cebion kvapky (Vitamin C) a Vigantol sme zvýšili dávku o jednu kvapku myslím
@lenuska9999 presne to aj dávam už 3 deň ďakujem za radu ♥️
@kristinastojko ozvite sa vasmu obvodnemu lekarovi hoci telefonom. Ten nech vam povie, aké lieky...nie tuto ludia z MK