Chcem sa spýtať kedy ste stratili cuch pri kovide? Hneď na začiatku ci až počas. Už týždeň bojujem s nádchou a dneska som zistila ze nič necítim.
ja pri konci
@katuska932 ja od mala stratím pri chorobe chuť a čuch, a koronu som nikdy nemala.
@katuska932 Že nemám čuch ani chuť som zistila v priebehu trvania Covidu, tak 5. deň od vypuknutia priznakov. Vrátili sa po vyše mesiaci po skončení choroby.
U mňa najprv neznesiteľná bolest hlavy a teploty a keď tie na 3 deň ustúpili tak prišla strata čuchu a chuti 🙂
Az ked sa mi polepsilo cca tyzden od zaciatku priznakov 🙂
Ja keď mam nádchu, tak nikdy nič necítim, keďže nám upchaty nos a takisto nemam ani chuť vtedy. Mám to odjakživa, a koronu som nemala
@katuska932 covid to nemusi byt...ak teda nemate potvrdeny...pri nadche stratite cuch ak vam to prejde do dutin a tie su upchate...je to jeden z priznakov zapalu dutin...skuste preplachy morskou vodou,uvolnovat olynthom,a sinupret akut,nurofen grip a a ked sa dutiny uvolnia resp.odide zapal tak sa cuch vrati
@katuska932 ja som stratila chuť aj čuch už 2x odkedy je covid a ani Raz mi nevyšiel pozitívny test naň 🤣 ale tiež som si to všimla tak v strede choroby. Do týždňa boli spať 😃