Covid-19 a cvičenie

15. apr 2023

Dobrý deň, som nachladená od soboty, v pondelok som zistila že je to Covid. Už sa cítim dobre, len zatekanie hlienov, priebeh bol mierny iba bolesť hrdla, suchý kašeľ a teplota do 37,7. Kedy je vhodné začať s cvičením v posilke a behom? Už mi to chýba 😢 aké sú vaše skusenosti?

pribinak
15. apr 2023

Určite áno, všetci budú nadšení, keď smrkajuca prídeš do posilky

autor
15. apr 2023

@pribinak myslela som to skôr kedy po Covide je vhodné začať cvičiť aby sa telo neoslabilo.. nechcem ísť dnes

pribinak
15. apr 2023

Kedy je to vhodne? Keď budeš komplet zdravá a bez príznakov

mooonika1975
15. apr 2023

pišeš , že ti to chýba, tak človek usúdi, že čo najskôr chceš nabehnúť. Určite si daj ešte aspoň týždeň pauzu. Ďalši týždeň myslim.

marci77
15. apr 2023

no ja som naposledy po covide bola 2tyzdne KO, mala som ten so zimnicou
a vlastne naslo sa tam aj pozitivum, schudla som 5kg, nechutilo nam vobec jest ....a odvtedy uz preslo par mesiacov a stale je tych 5kg dole😉
takze neuponahlala by som sa a pockala az ked budete uplne fit

nikha2809
15. apr 2023

Na pri covide len 1 deň boleli nohy, inak nič, tak som začala cvičiť doma po týždni, ale nevládala som z dychom.Tak cca tri týždne som necvicila, aj to som začala len pomaly, postupne.Ved uvidíš ako sa budeš cítiť.

gabika0825
15. apr 2023

Keď ti tak veľmi chyba cvicenie a citis sa relatívne Ok tak si doma daj nejaký tréning je milión videí na YouTube kde máš tréningy na doma. Do fitka chod až keď budeš úplne zdravá to znamená bez príznakov aspoň týždeň a budeš vladat