Ahojte, chcela by som sa spýtať či máte niekto s týmito zdravotníckymi pomôckami skúsenosti (korektormi prstov). Pomohli vám alebo sú to iba vyhodené peniaze? Prípadne neviete o nejakých lacnejších alternatívach.
@katka_2305 ja mam taketo nieco. Je to super na uvolnenie bolavych noh po dlhom dni, tak 10-15min. Ale nejaku korekciu necakaj. A pochybujem, ze sa v niecom takom da vojst do topanok.
@lucijalucy nie iba kvoli halluxom, mám problém aj s malíčkami (dosť slabé svalstvo a "nedržia" v kĺbovom puzdre) počas chôdze buď tlačia do topánky alebo sa mi trošku podsunú pod prstenník a deformujú mi aj ten, k tomu mám ešte aj niektoré kladivkové
bola som u ortopéda, raz, predpísal mi vložky, vytiahol mi "kĺbovú tekutinu" z prsta (prsteníka, ktorý sa tiež deformuje) a to bolo všetko, samozrejme, že mi to nepomohlo...
objavila som tieto pomôcky a najprv som skúsila také celkom lacné silikónové korektory..ale stoja za prd, mám ich mesiac a celé sú lepkavé, aj keď ich umyjem, tak stále lepia a pália ma v nich nohy (samozrejme že som ich umývala aj dezinfikovala, ale nepomohlo)
preto som sa chcela spýtať tu, či tie drahé originály za to stoja, a nie sú zase príliš tvrdé
Neuvažovala si o barefoot topánkach?
Korektory prstov kvôli čomu? Halluxy?