Ahojte,kocky prosim je tu niaka kocka co brala Concor /na srdiecko/...bola tehotna alebo kojila....dakujem....
@79bublinka a čo ta vlastne zaujma? si tehotna či? ja som uživala ale ako som otehotnela tak mi ho vysadili a počas kojenia sa tušim tiež nemože. Ja kojim a uživam dopegyt ako aj počas tehotenstva.
Ja som brala,ale počas tehu som musela vysadiť,brala som Dopegyt.
Concor je dost silny podla mna, ja uzivam Betaloc je to obdobny liek, aj s nim kojim aj som ho uzivala pocas prveho celeho tehotenstva a v druhom uz len podla potreby a v pohode. Nenapisala si kvoli comu ho beries tak tazko radit.Ale v tehu aj pri kojeni su vzdy nejake alternativy, ktore sa uzivat smu.
@79bublinka Vsak aj ja beriem najmensiu davku, dokonca este mensiu ako odporucanu 🙂 Ja som porovnavala akurat pribalove letaky. Na Concore pisu ze sa neodporuca dojcit a na Betalocu, ze pokial sa berie liek v rozsahu terapeutickych davok, takze je ucinok na dojca zanedbatelny. Takze podla mna ti ho asi vymenia.
@79bublinka brala som niekolko rokov, ale nie pocas tehu a ani kojenia...
je to nutne, aby si ho brala? sa pytam, ja som si ho sama vysadila a naucila som sa napriek tomu zit a existovat... bolo to miestami narocne, a aj je, ale tak naucila som sa.