Ahoj baby potrebujem poradiť.
Bola som u gynekológičky ktorá mi robila stery . Zavolala že výsledky sú opakovane zlé. Tak ma poslala na onkogynekologiu .
Kde mi lekár povedal "nieje to až tak zlé" podal papiere a dovidenia .
Priniesla som papiere k lekárke a už aj tá vravela že to nieje až tak zlé 🤦🏼♀️. Tak najskôr zle potom až tak nie zle . Vedeli by ste mi niekto teda normálne povedať čo podľa týchto výsledkov znamená "nieje to až tak zlé ? " Neviem akej kvalite to sem dá ale ak tak poslala by som cez email . Ďakujem
@gasinka1983 práve že som sa snažila asi 20 minút z nich oboch dosť niečo viac 🤦🏼♀️ odbili má že mi k tomu nemajú viac čo povedať a že dialšie kontrola o pol roka 🤦🏼♀️ ešte aj sestrička má vyhadzovala že už by som mala ísť 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@chudovanovamonika no super toto zdravotnictvo....radost ist k dr....mne chvalabohubten moj vsetko vysvetli, povie....dakedy som pri nom aj pol hodiny a viac. Nepoznam take ,ze by ma.odbil...ale tak kazdy dr je iny. Drzim palce aby bolo vsetko o.k
Mne sa neda zvacsit fotka co ste dali,ale pokial ide o ster z krcka a su nejake nejasne vysledky,opakuje sa ster o polroka. Alebo si mozete priplatit ten iny ster,kvalitnejsi,ten by vam mala urobit ked chcete. Co znamena vlastne opakovane zle??? Kazdy rok su zle?
@zuzankkaa1 druhý rok po sebe vlastne . Lekárka sa najskôr vijadrila "sú dosť zlé" neskôr že to nieje až tak zlé 🤦🏼♀️. Ano ster z maternice . Žiadne dialšie vyšetrenia mi nenavrhla či už platené alebo neplatené dala som jej papiere a dovidenia viac mi ona k tomu nemala čo vraj povedať 🤦🏼♀️🤷
@gasinka1983 ja som u oboch bola 5 minút aj to je snáď veľa 😰 aj keď som sa dožadovala vysvetlenia 😒
@chudovanovamonika Skus tu skupinu Zdravotnici...su tam aj lekari...
To je to vysetrenie na ktore som myslela. Gynekologovia o tom vedia,neviem preco ho nerobia,ma lepsie vysledky ako to klasicke. Inak,nechcem ta velmi upokojovat ale ja som bola nachladena,jak pes,a v tom som si isla dat robit ster a tiez mi urobilo take dive vysledky po ktorych som sa zlakla. Musela som ho opakovat o polroka a bala som sa ale uz boli ok...hladaj na nete,precitaj si o tom nieco,neviem preco gyn sa k tomu stavia tak jak sisina...😡
@zuzankkaa1 no mne už druhý krát takto vyšli ... Neviem či je to náhoda 😒 to veru neviem ani ja že prečo zaujala taký postoj 🤦🏼♀️😒
@zuzankkaa1 čítala som veľa, a veru ma to riadne vyplašilo keď sa ešte moja gyne k tomu takto postavila .... Dávala som všetky tie ich skratky do uja googla a veru ani jedno z toho nieje také že by sa to nemalo riešiť , a že je to len taká sranda 😒🤦🏼♀️
@chudovanovamonika neboj sa...skus jej este raz povedat ze nie si spokojna,nech ti urobi vysetrenie tou druhou,citlivejsou metodou,plati sa za to cca 20e a ze si toto prosis a uvidis ze co...
@zuzankkaa1 práve idem ku druhej gyne ... Povedala že sa mi na to pozrie ... 😒
@chudovanovamonika ako si dopadla? Co povedala? 🤞
@zuzankkaa1 Že pani gynekologička (moja bývalá lekárka ) je známa firma 🤦🏼♀️ a že je pekne na hlavu že ma nechala v takom stave len tak 🤦🏼♀️ chvála Bohu už bude dobré 🥺❤️
@chudovanovamonika a co ti navrhla nova gyn?
@simon32 bude mi robiť ona nové testy , správy mi ten kvalitnejší ster (za ktorý sa pripláca) a potom uvidí podľa toho čo bude mať ona v rukách z jej vyšetrenia 🙂
@chudovanovamonika drzim palce a daj vediet
Ja by som sa nedala odbiť ,že to nieje až tak zlé. Chcela by som.odpovede a pioradne to vysvetlit, čo vyšlo zo steru.....lebo pitom aby to o mesiac ,dva nebolo velmi zlé....
Chodte naspät k dr a spytajte sa, tu vam nikto neporadí.