Čo znamenajú tieto výsledky?

barbado
24. mar 2024

Ahojte chcem sa poradiť čo znamenajú tieto výsledky rozdiel je tam rok ...Ten cholestelor chápem len to ďalšie nie .Doktora ma poslala na sono brucha ale objednaná som až o týždeň a neviem čo znamenajú dakujem

dadka1997
24. mar 2024

Mas zvýšené pečeňovky a cholesterol ..
Zvysenie pečenoviek moze ovplyvnit pitie alkoholu, alebo užívanie liekov

barbado
autor
24. mar 2024

@dadka1997 alkohol nepijem ...nakoľko od januára chudnem a lepšie sa stravujem ...a cholesterol to viem že mám ale menej ako minuli rok no ešte musím na tom pracovať ....A ťa pečeň môže to byť niečo vážne či len niečo neskoré ....Poslednú dobu má bolieva brucho z ničoho nič mi býva zle

natalienka12
24. mar 2024

@barbado A predtym si pila?

natalienka12
24. mar 2024

To GMT 2 je tvoj vysledok?

mamina7070
24. mar 2024

ak nepojes a neuzivas lieky tak to smeruje k problemom so zlcnikom

uzivas nieco na chudnutie?

skatloka
24. mar 2024

nie som odbornik,ale pokial mas nadvahu a tuk na bruchu, mozes mat stukovatelu pecen a to sposobuje zvysene tieto parametre 🙂

barbado
autor
24. mar 2024

@natalienka12 určite viac ako teraz tak 2 krát do mesiaca

barbado
autor
24. mar 2024
barbado
autor
24. mar 2024

@mamina7070 áno jablčný ocot a zelený čaj

barbado
autor
24. mar 2024

@skatloka no minuli rok som zažila 111.5 kg a výsledky tej pečené boky dobré teraz vážim 98 a výsledky mám zlé

natalienka12
24. mar 2024

@barbado GMT v sere je u zien norma tak 0,7 ty mas 2, to je znakom alkoholoveho poskodenia pecene, moze to byt aj skreslena hodnota, treba zopakovat odbery.

katulkagajdos
24. mar 2024

@barbado aktívne sa hybes? Máš väčšiu fyzickú záťaž pri tom chudnutí? A máš aj nejakú diétu? Aj toto sú faktory, ktoré Ti mohli sposobit vyššie hodnoty.

jarmilaj
24. mar 2024

Ak užívaš nejaké výživové doplnky, príp. niečo na podporu chudnutia, môže to byť z toho. Zvyčajne sa aj malé schudnutie odrazí na zlepšených pečeňových testoch. Pokiaľ ovšem človek neschudol v dôsledku choroby.

rozculena
24. mar 2024

stukovatená pečeň

skatloka
24. mar 2024

@barbado moze sa to prejavit ako dlhodoby problem, ale o tom je najlepsie sa porozpravat s lekarom + sono ukaze o co ide 🙂 kazdopadne pokracuj v redukcii hmotnosti, ale rozumne, ziadne jablcne octy - z toho ta boli brucho, da sa to aj bez zbytocnych nicitelov zdravia

dominika1234567891
25. mar 2024

Mala som tiež prednedávnom zvýšené pečeňové testy, prekonala som bezpriznakove vírusové ochorenie- urobili ti rozbor aj na niečo také? veľmi na to pomáha pestrec- či už vo forme oleja, čaju ale ja som dostala tabletky lebo tam je vyššia koncentrácia. Výsledky boli také vysoké že má posielali na gastro(tiež ma pobolievalo brucho) ale za dva mesiace to bolo v poriadku

zafir01
25. mar 2024

@barbado neprekonala si v minulosti žltačku ? Lebo aj pri niektorých ochoreniach ťa hodnota vie byť vyššia . V rodine mám človeka ,čo ma tu hodnotu 28 až . Nedávno sme to riešili

barbado
autor
27. mar 2024

Ahojte čo ste mi písali tak mám ztukovatenu pečeň ...No a zistili mi že mám žlčníkové kamene a musia mi zobrať celý žlčník už

skatloka
27. mar 2024

@barbado to mi je luto, ale aspon ti prisli na pricinu bolesti 😏 vela zdravia prajem 🍀