Čaute baby ,zničoho nič ma po menštruacii začalo pichaťna pravo pod bruchom a bolieť križe ,ked som sa rano zobudila nahmatala som si na pravo v podbrusku tmavu bolestivu vyrazku ,stale ma to tam picha.čo to moze byt boli to ,mate stym niektora skusenosti?
Ako pre radu "utekaj k doktorovi" sem isto neprisla..to predpokladam ze vie aj sama 🙂 to si radsej nechajte pre seba...iba sa spytala ci to nahodou niektora nemala....ved na toto je toto forun, či? Ved ani ti si v puberte isto s prvou vyrazkou nebezala k lekarovi 😀
Dianka16 neviem ti sice poradit ale uz my lezu na nervy hned so vsetkym posielaju k lekarovi....a nesuvisi to pichanie nahodou s ovulaciou? Mna vtedy picha v bokoch 🙂
nepises kolko dni po menstruacii..cize moze to byt ovulka napr, alebo cokolvek
ta vyrazka s menzesom pravdepodobne nesuvisi ..ak to boli a neprechadza tak k lekarovi
@maca215 ..pokial viem, tak strapco je lekarka, tak asi vie preco ju posiela k lekarovi a evidentne jej poradila viac ako ty
taky pruh nie je sranda...kamaratka mala, prisla o kus creva, len tak tak ju stihli odoperovat 😔 a bolo to strasne rychle, najprv gulicka, zrazu cervene a zrazu take bolesti ze volali zachranku ☹
boli to, je to farebne odlisene od okolia ..sup k lekarovi a necakat na konikovske rady 🙄
mozes mat vselico..od zarasteneho chlpu so zapalom az po herniu /pruh/, horsie nieco si nemyslim
cize bud to vytlacit, vyrezat, alebo operovat..ani jedno nespravis sama, ani nikto tu na MK