Čo znamená skratka ohľadom srdca?

19. dec 2022

Baby ahojte dnes som si bola po výsledky z holteru a som v strese keďže neviem zatiaľ čo znamenajú keďže vyhodnotenie mám až budúci týždeň je tu nejaká mamička čo sa vyzná do toho? Nemusim sa báť neni to nič vážne ? Hlavne zaznamenané svyes ďakujem

bejbypd
19. dec 2022

Ahoj neviem prečo si mala holter ,ale podľa môjho názoru je záznam v poriadku . Pekný deň

bloger
19. dec 2022

To vyzerá byť ako dobré výsledky neboj.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. dec 2022

@ninka297 len ja tam mám SVYES nie SVES či to je to iste ? 🙂

autor
19. dec 2022

@ninka297 a bolo ich 117 🙂 preto som taká Nekludna ešte aj pred sviatkami

loginexistuje
19. dec 2022

no a to ze si nekludna je presne ta chyba treba sa ukludnit mas to v pohode nalez extrasystoly ma kazdy desiaty clovek
nic sa nedeje je to nezavazne daj sa do kludu zacni meditovat cokolvek co ta skludni nemas sa coho obavat

lucia147852
19. dec 2022

Nič tam nemáš. Hlavne sa hod do kľudu. Človek môže mať extrasystolu cca 10x za hodinu a je to ok.

nikaeli
19. dec 2022

ak ťa to ukľudní, ja som ich mala vyše 700 a dr. mi povedala, že problém je, ak ich je niekoľko tisíc 🙂 je to nepríjemné, teda ak ich pociťuješ, lebo niekto o nich ani nevie - ja to pociťujem ako preskakovanie, vynechávanie tepu a následný silný úder.. ak nemáš žiadne ťažkosti, buď v pohode 😉

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taktotedanie
19. dec 2022

Mamicky by som o vyhodnotenie zaznamu neziadala
Nabuduce je skupina zdravotnici na MK nechajte si poradit od zdravotnikov
Mna by nazor laika ohladom zdravia neuspokojila

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katooshik
19. dec 2022

Som lekárka na Kardiologickej klinike. Nález je v poriadku. SVYES je len preklep, sú to SVES,čo sú supraventrikularne extrasystoly. Vyskytujú sa u každého.

autor
19. dec 2022

@katooshik ďakujem krásne ❤️❤️❤️❤️

taktotedanie
19. dec 2022

@ninka297 to nevylucujem ale neviete kto tu je zdravotnik a kto nie, v skupinke su zdravotnici aj oznaceni, podla odborov atd.. a kazdy prispevok sa oznacuje aby autor prispevku vedel, kto mu radi..
A darmo moze mat laik rovnaku diagnozu, moze mat aj dalsie ine diagnozy a brat ine lieky a uz je to uplne nieco ine, predstavte si..
Ale je to na kazdom, len som poznamela, ze mna by takato rada od laika ohladom zdravia neuspokojila

ninka297
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzik1407
10. jún 2024

@katooshik mohli by ste aj mne zodpovedať na môj záver holtera???lebo až o mesiac sa dostanem k lekárovi.????????