Ahojte zienky, neako sa neviem preklikat k mojmu problemu...uz asi 2 mesiace mavam take divne palenie v brusku, ako ked mi maternica rastla...no menzes mam, a neako nemam pocit, zeby som mala byt tehu...Mate niektora s takym dacim skusenost??? Moze to byt cysta? Menzes som mavala nepravidelny, zvacsa na 30-32 den, teraz mi tie 2 mesiace prisiel na 25 den aj s hnedym vytokom( ten som mávala uz aj pred tym...) Budem vdacna kazdej odpovedi 😉
tak chod k lekarovi,nie?
Tiež by som radšej šla k lekárke 🙂
tiež si myslim že by si mala isť k dr. lebo to može byť rozne - možeš mať kvasinky v pošve, možem mať tam nejaky zapal ale možeš byť aj tehotna.
napr. ja som prvy mesiac tehu mala tak strašne bolesti vo vaječnikoch akoby mi ich kliešťami rvali von bola to hrozna bolesť neprajem nikomu (ale my sme mali proble s tehu - a aj ine problemy z dravotne tam boli) a nevedela som že som tehotna lebo sme to už aj vzdali tak som šla k dr. s tymi bolesťami, ona mi robila vyteri či nahodou tam nemam zapal a preistotu brala aj krv.
No a zapal to nebol ale bola som tehu, a bol to šok aj pre dr, aj pre nás, už sm to nečakali 😀 😀 😀
Takže šup - šup k dr. a budeš mudrejšia 😀 😀 😀 lebo u každej je to induvidualne ťažko takto povedať !
pozeram do kristalovej gule a ta mi hovori, ze mas v bruchu maleho zeleneho skriatka, ci si zaklada ohnicky a z toho vyplyva Tvoj pocit palenia.
ale nie, vazne. ak mas zdravotny problem, tak ho ries s doktorom. ak si myslis, ze si tehotna, urob si test.