Chcela by som vás poprosiť o radu. Už dva dni mam tmavohnedý výtok a veľmi som sa toho zľakla. Neviete, čo by to mohlo byť? Určite nie som tehotná a bojím sa, čo mi je. Ďakujem.
No tak tam je dosť možností. Buď sa vajíčko zahniezďuje..alebo špiníš a ochvíľu sa rozbehne mrcha....možno ideš dostať prvy krát menzes....(neviem kolko máš rokov)...alebo si si zle utrela zadnú časť...(😀 to len fakt zo srandy) ak sa veľmi bojíš zájdi na gyndu 🙂
@lujzli ja som este na strednej mala raz takyto vytok a bolo to z prechladnutia - aspon tak mi vravel doktor.. ako sa to riesilo, to si uz nepamatam, to uz bolo naozaj davno 😀
Ja som mala hnedý výtok, ktorý som dostala na 14.deň, tj. v čase ovulácie, môže to byť spôsobené práve ovuláciou. 🙂 Takže sa neboj, pokiaľ ti to bude trvať ešte pár dní, choď k lekárovi. Ale nestresuj
No tak tam je dosť možností. Buď sa vajíčko zahniezďuje..alebo špiníš a ochvíľu sa rozbehne mrcha....možno ideš dostať prvy krát menzes....(neviem kolko máš rokov)...alebo si si zle utrela zadnú časť...(😀 to len fakt zo srandy) ak sa veľmi bojíš zájdi na gyndu 🙂