Ach kocky ahojte!
Som zúfalá, čo zjem to ma naduje,brucho ako balon
Jem malo nikdy som nebola jedacka nemám nadváhu zdravo sa stravujem. Mam 49 rokov ...v puberte som s trávením problémy mala po liečení akoby utli až teraz ...po rokoch
Co zjem to ma nafúkne,nemám kŕče, ťažobu a nafúknuté brucho to je neustále
Mamina ma 70 rokov a lieči sa na gastro už roky ...nafukovanie alergia na laktózu a podobne.myslite že ma ro teraz dobehlo? Dedičné? Som z toho na nervy
Ze vraj nospa liek ten mi nepomáha je na krce a tie nemám teraz som začala užívať orenzym ten je na trávenie zdá sa ze trošičku lepšie ale nafúknuté brucho a pocit ťažoby je stále nechápem čo a prečo...tento stav trvá s malými prestávkami pol roka
Už neviem ako si pomôcť...ďakujem vám!
@andreasko no chod na vysetrenie, testy nech vies na com si a comu sa potrebujes vyhnut, preco sa tak uz pol roka trapis ?? 🤷🏻♀️
@andreasko test na Sibo ti robili?
@andreasko zrejme tam bude alergia
Skus sa obratit na Andrej Medved a jeho doplnky. Uz tolko ludi si pochvaluje k lepsiemu.
Osobne by som navrhovala zmenit stravovanie, kvalitne probiotika.
v prvom rade by som isla v obvodnej, chodis kazde 2 roky na preventívnu? nech Ti zoberie krv
potom objednat k imunologicke na testy a na gastro....
kazdy den probiotika
mas dost pohybu? treba aby si sa hybala (napr rychla chodza) creva sa rozhybu
@andreasko este raz sa ta opytam, test na SIBO ti robili? To ma teraz dost vela ludi a priznaky ako opisujes. Intoleranciu na laktozu samozrejme mozes mat, ale ak ta nafukne z kazdeho jedla, nebude to len toto.
Skús vylúčiť všetko mliečne na dlhší čas a uvidis či to nebude lepšie