Nenájde sa tu niekto kto by vedel poradiť niečo čo naozaj zaberie na bolesť zubov, nakoľko brata bolia zuby od piatka večera, dáva si aj na bolesť tabletky ale tie mu vôbec nepomáhajú a žiaľ je taký problém, že na pohotovosti, ktorá je jediná široko-ďaleko ho nezoberú, nakoľko uprednostňujú svojich pacientov, každý deň tam voláme ale najskorší termín povedali, že v stredu večer, ak to dovtedy neprejde tak určite pôjde aj v tú stredu, nakoľko jeho zubár má dovolenku a zastupujúca lekárka je zhodou okolností PN podľa oznamu na dverách
@luccija lebo je to súkromná pohotovosť a na stránke je napísané, že pred návštevou je potrebné si zavolať či majú voľno, v piatok tam sedel 3 hodiny a nezobrali ho ako množstvo ďalších ľudí, žiaľ daná pohotovosť okrem toho, že je súkromná tak slúži minimálne pre obyvateľov až 2 krajov čo je veľká spádová oblasť keďže bohužiaľ iné pohotovosti porušili a táto súkromná uprednostňuje svojich pacientov najskôr ako akútne prípady, novalgin mu už nepomáha, skúša to aj s niečím striedať ale je to bezcenné
Chapem...tak obvolat nejakych sukromnych zubarov a cim skor ist zajtra......ja som mala zapaleny nerv to nepomahalo nic az ma ucho a dutiny boleli.Na pohotovosti RTG a hned isiel von plus ATB.Odkial si?mozno niekto poradi zubara ci pohotovost
Ale uz, ked tam chudak sedel mohli mu dat skorsi termin hrozne.Ja som potom sedela 2 hod na pohotovosti a plakala co vydrzim vela porod bol popri tom nic
Klincokovou silicou pomazat dasno a zub. Zut klinceky, potriet si dasna svedskymi bylinami. Pozor, nedotknut sa s klincekovou silicou pier, velmi to stipe.
Na zuby najlepšie zaberá novalgin a studený obklad. Ešte sprej Lidocain, umrtví okolie zuba na nejaký čas a zmierni bolesť. Pozor, ak je zápal s opuchom, neprikladať nič teplé, bolesť sa zhorší. Vtedy pomôžu len antibiotiká a zubár, inak hrozí zápal okostice a to nechcete zažiť.
Vraj pomáha na tom boľavom zube rozžuť klinček. Nemám to ale odskúšané. 🤷♀️
Najst inu pohotovost, alebo nech si tam ide sadnut ved pohotovost je na urgentne stavy naco tam volate?
Novalgin, ked ma chytene nervy je to brutalna bolest