Čo zaberá na väčšie prsia?

25. júl 2022

baby máte niekto nejaké skúsenosti alebo z počutia, čo by pomohlo na zväčšenie pŕs? prosím okrem plastiky... treba nejaké potraviny ktoré obsahujú fytoextrogény apod... skôr niečo na prírodnej báze. vďaka

stanulienkat
25. júl 2022

Take neexistuje. Ako ta to napadli? Uz by niekto zarabal miliony na tom.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
loyda
25. júl 2022

Moja prababka vravievali, že "z piva rastu cicy..." To len na odľahčenie 🙂

kkovacovak
25. júl 2022

Priber 20kg a budeš mať väčšie prsia

moonlight1210
25. júl 2022

Ibaze ti to moze rozhadzat tvoje hormonalne hladiny.

Resp. to nemozes uzivat stale. A ked prestanes ucinok (inak zvycajne mierny) pominie.

Ak nas problemy so zrazanlivostou, trombozou a ina pidobne choroby a choroby pecene, nemala by si to brat ani tak.

viestta
25. júl 2022

Keby dačo také existovalo, plastickú chirurgovia by robili ortopedov alebo proktologov. Zvacsovace prs sú rovnaká bajka ako tabletky na chudnutie

zlostitko
25. júl 2022

@loyda ale aj rici

petronellla87
25. júl 2022

Mne pomohlo tehotenstvo😀

syslik81
25. júl 2022

jedine pribrat(nezaruci to vzdy) tehotenstvo alebo tabletky ale tie ich naplnia vodou a po vysadeni zas splasnu ... hold prsia su dane geneticky ... keby existovali zazraky tak by plasticky doktory skrachovali

viestta
25. júl 2022

@kkovacovak a mozno ani nie. Možno bude mať kredenciozny zadok a kozenky ostanú rovnako priestorovo nevyrazne.

kkovacovak
25. júl 2022

@viestta nevadí, keď bude chodiť po rukách bude to vyzerať ako prsia 🤔😃

svetlonos
25. júl 2022

@loyda no to takto robila nedavno aj kamoska. Ze narastli, ale aj brucho 😁 tsk prestala, inak jej pivo ani nechuti😂

solange7
25. júl 2022

Priber 10kg

eli_meli
26. júl 2022

jediné, kde vidieť aký taký výsledok je cvičenie - trošku vypracovať prsné svaly.. samozrejme ani to nerobí zázraky a z A nebude D

ivs97
27. júl 2022

Nemyslím si že niečo pomáha.. Ozaj len pribrať, ale ani to nemáš zaručene ze priberieš do pŕs... Ja som pred pár rokmi skúšala aj tabletky na zväčšenie pŕs 😂 teraz sa na tom smejem ako som si naivne myslela že to pomôže.. Mala som aj tie čo propagovala Erika Judiniova, neviem či si pamätáte 😂😂 a nič 😳😂😂😂 vyhodené peniaze.. Aj tie krémy na prsia.. 😂 Napríklad teraz už viem že aj malé prsia majú svoje výhody a som snimi úplne spokojná 🥰

nini1978
27. júl 2022

Ešte na základnej bola zaručena '🧅
Že potierat cibuľou. Mňa to nezaujímalo absolútne,ale mali sme jednu spolužiačku veľmi obdarenu a o nej sa stále hovorilo,že ona určite cibuľu používa 😂😂😂😂

dada0902
27. júl 2022

Veru asik nič prírodné neexistuje kedisy som sa namotala na krém co reklamovali a kkt s toho

snezienkaaa82
27. júl 2022

Antikoncepcia vraj

3petka
27. júl 2022

Načo sú ti väčšie prsia, samozrejme ak ich nemáš vyťahané na to už naozaj iba operácia. Viem že sú aj nejaké cviky na "spevnenie" prsného svalu ale inak ništ.

tajik
27. júl 2022

Nos extra push up podprsenky a máš vyriesene

Neber to v zlom

basska_b
27. júl 2022

Jedine tehotenstvo 🤣 skoda, ze to nefunguje dlhodobo

tajik
27. júl 2022

Mať veľké prsia tiež nieje výhra😊

scarletka34
7. dec 2023

@snezienkaaa82 áno mne antika spevnila prsia ale teraz ju už nemôžem brat. Tak hľadám co mi nahradí antiku aby som mala prsia také ako pri antike,🙈