vie niekto poradit co zabera?
velmi mi padali vlasy, muz sa tiez na to uz nemohol pozerat a kupil mi kapsuly GS Eladen a sampon proti vypsadavaniu vlasov od Sebamed a prestali padat , ibaze v tom case som prestala aj kojit, takze neviem ci to nemalo vplyv
s padanim nadmernym ma problem strasne vela mamiciek a hovori sa ze sa to upravi okolo roka po porode, ale pokial mas pocit ze je to neunosne tak treba navstivit dermatologicku
😉
Okolo 4 mesiacov po porode väcsine zien vypadavaju vlasy, niektorym viac, niektorym menej, ale väcsina ma vtedy plnu kefu po kazdom cesani 😝 Po roku by to najneskor malo ustat. Ak sa ti to zda neunosne, navstiv koznu a daj si skontrolovat stitnu zlazu.
Mne pri dcerke strasne padali vlasy, pri syncekovi ani chlp 😕 Ale je pravda, ze som od porodu uzivala stale vitaminy pre dojciace matky a stravovala sa normalne... urcite aj to vela spravilo.
Aj ked to padanie vlasov je sposobene odburavanim hormonov, cele tehu ti vlasy nepadali, teraz dohanaju 9 mesiacov...
Mne asi 3 mesiace po porode zacali straaasne padat vlasy. Bolo to hormonami a prestalo to same. Treba vydrzat. Mala som plesiny v kutoch.... a teraz mi tam konecne rastu take nove kratke vlasky. Tesim sa z toho... Tym padanim si asi musi prejst kazda maminka, zial ☹
Ahoj, aj ja som mala problem s vypadavanim vlasov, konkretne po vysadeni HAK prvykrat. Nevedela som, ze po vysadeni HAK ide z tela vela vitaminov. Vypadavanie vlasov môze byt sposobene aj po pôrode zmenou hormonov, aj pri drzani diety napr. Vsetky tieto vplyvy sa daju podchytit, pretoze su sposobene prave tymi vyzivnymi latkami, ktore telu chybaju... Ked som isla vysadit 2krat HAK, nasadila som si este mesiac pred vysadenim REVITALON, povedala mi v lekarni, ze je to to iste ako REVALID. Musim povedat, ze po tomto uzivani som nemala s vypadavanim problem a to som uzila len cca 40 tabliet...verim, ze som ti poradila.
Skus navstivit aj koznu doktorku, kamaratke ked vypadavali nasledkom diety vlasy, dala jej taku vodicku, tym si macala vlasy a zacali jej v pohode rast, zosilneli.