Dobry den, neviete co zabera na bolest zubov ? skusal som uz tramal, doretu, ibalgin, valetol a nic nezabera. Mam velke bolesti 4horne zuby uplne na pravo a 2dole na pravo, neda sa to vydrzat
@jt261 dnes ste dostali lieky nemozu vam zabrat za dve hodiny..lieky ktore ste vymenovali su velmi silne, na predpis..ked vam toto nezabralo tak uz nic volnopredajne vam ani nezaberie
@taktotedanie praveze u zubara som bol o 8 takze uz je to 9 hodin a bolest je este 5x horsia ako vcera
@jt261 v ten den nemozte cakat ze sa to zlepsi este vsm nestihla zabrat ani liecba antibiotikami
Trmal amdoreta suntak silne lieky ze pokial vam toto nezabralo nic z lekarne co sa da kupit vam nezaberie
@taktotedanie dakujem, asi mi neostava nic ine len to pretrpiet
Nemôže to byť od oka alebo ucha? Minule mi ponúkli v lekárni Cetalgen (kombinácia paracetamolu a ibuprofénu, vraj dobré na zuby).
V čase krízy som používala aj dentálne krémy s obsahom lidokainu na lokálne znecitlivenie.
https://www.drmax.sk/kamistad-senzitiv
A raz som použila aj domáci recept - vodkou namočenú vatu priložiť priamo na ďasno. Bolesť ustúpila, ale okno zostalo. 😀
@jt261 treba dovysetrit, mne tak vylucili zuby, ucho, okostnicu... a dg nakoniec bola zapal 3klaneho nervu. A tam zabralo len klud, ticho, tma a nejake kombinacie vitB plus nejake ukludnovaky. Bolest to bola neskutocna.
Niekedy proti bolesti skor zaberie napr. Diazepam, Dithiaden, Persen...nieco na ukludnenie. Mame to poradili pri zapale sedacieho nervu.
@jt261 zmenit stravu, mas zapal podla mna (mozno v celom tele + kysle ph), nic sladke, to je zaklad, potom fermentovane veci- kvasena kapusta, kefir, kvasene uhorky, kvaskovy chlieb a vela ryb, kazdy den. Po jedle vyplachovat usta, staci s vodou a na noc ustne probiotika. A samozrejme nejake atb, prirodne alebo z lekarne klasiku. Plus vit d+ vit K2 + magnezium a kalcium. Ja som mala nekustocnu bolest, preslo mi to aj na migrenu jeden vecer. Po takejto drastik diete par dni a prestalo boliet, uz mesiac a pol je ok, ale ked zjem sladke, tak zase je to naspat, ale nie az tak. A jest na druhej strane.
ano ano zapal dutin tiez to moze byt, pri tom bolia zuby, hlava, oci alebo usi, jeden den moze to, druhy den nieco ine, kazdopadne to vyzera na zapal v tele
tak aj vysoke davky vit c by mali pomoct, 1000mg kazdu hodinu
tak neviem ci mam zapal dutin alebo trojklanny nerv, nemam ziadne ine priznaky a bolesti, okrem bolesti zubov.
@jt261 Algifen neo. Sú to kvapky, veľmi účinné.
Valetol a zubár ..
@jt261 obyčajný paralen, pravdepodobné to bude trojklavnný nerv .
@jt261 ano boli ale mňa napríklad najpr začali bolieť všetky zuby na jednej strane . Potom prišli ďalšie bolestí postupné . Bolesť ucha , sánky , oka a bolesť hlavy . Všetky lieky som vyskúšala na bolesť a nič mi nezabralo až na paralen . Neurologicka mi potom nasadila biston .
@melissa333 a ako dlho prebiehala liecba ?
@jt261 a mas namysli bolest alebo ze su citlive? mas pocit, akokeby si tam mal kaz?
@jt261 a co zubár?