Ahojte. Na stehne sa mi spravila takáto vyrážka. Neviete čo to môže byť? Poprípade ako sa toho zbaviť?
Môže to byť to, čo má môj syn. Vyzerá to rovnako. V pondelok mu to vyrezali. Opakovalo sa mu to. A bolo potrebné to zobrať od koreňa. Vždy mu to len prepichli a vytiahli hnis kopu. Ale opakovalo sa to. Na nohe tiež to mal. Do vtedy mu to prepichovsli a ťahali hnis kým vybrali asi po mesiaci korienok. Taký ako kamienok. Maly biely tvrdý. Už to potom nemal. Trvalo to mesiac. Teraz sa to zopakovalo na ruke to mu už neprepichovali ale rovno vyrezali aj s koreňom. Trvalo to asi zo 5 minút. Len injekcia na umrtvenie. On ani nepipnul. Vôbec že to nebolelo. Ja mala vatsi strach ako dieťa 10 ročne
Ahoj, možno ateróm?
@danyelia ateróm mala moja mama, ale myslím, že toto je niečo iné. Na dotyk to nie je tvrdé.
Autorka dostala v skupine zdravotnici na MK odpoved
Pekly vecer
@bublinka1426
Lipom?
tym ze sa ti suchaju stehna tak sa ti bakterie dostanu do porov a zapalia sa ... neviem ako sa to odborne vola, stava sa to aj mne .. casom to dozreje a bud sa to vstrebe (co sa mi stalo malokedy) alebo sa objavi biela hlavicka a cerstvo po sprche som si to zvykla vytlacit a vydezinfikovat, tieklo z toho pomerne dost
@silviass123 Môže to byť hidradentis supprativa.
skus Zdravotnici na MK. tam su aj lekari.