Ahojte vospolok, aj u Vás ste chytili vysoké horúčky? U nás komplet celá rodina skoro 40- ky, noc sme strávili na urgente. Čo je to zas za fajnú virózu? 🥴🤧🤕
@katarinka89 , my horucky, kasel, bolest svalov, covid negatívni. Ale ma to strasne vela ludi v okoli, v praci, v skole.
U nás horúčky, kašeľ aj sople dokola
Je to pliaga. Syn priniesol zo skolky. Nastastie uz doznieva iba kasel. Horucky mozu byt aj 5-6 dni.
Dcerka sla 2 tyzdne po covide do skolky a vo stvrtok pred Velkou nocou uz horucky, trvali 3-4 dni, uz nema, ale prisiel kasel a sople, vecer mi nic nebolo a vstavala som k malemu v noci a bolest hrdla, do rana zimnica, bolest svalov, hlavy, sa citim horsie ako pri covide pred 2 tyzdnami. Este mi aj v uchu huci, otras. Syn ma tiez horucky 39, manzela boli len hrdlo. A ten najmladsi, 16 mesacny, tak to uvidime. Uz mam po mesiaci s covidom fakt dost. Mne je aj na zvracanie, ale nezvracala som, ale bolia ma creva, ci co to 🙄
no mne takto dcera teraz odkvicla, 2t po covide... a zase chora... kasel, sople... mne uz je tiez divne... no co velka noc bola.. navsteva sa k nam dotrepala na cely den a vypadlo z nich ze aj na infuziach boli cez tyzden :D tak sme daco schytali...
Norovirus?? Daco som tak okrajovo zachytila v terminovkach
U nas tiez, 6 dni dozadu dcera, prevracala/prehnackovala celu noc, nasledny den horuckovala cez 39°. O 2 dni chlap presne to isté, o dalsie 2 dni syn ako cez kopirák ten isty priebeh. Vsetci negativni... teraz cakam co to spravi so mnou, vsetkych som tu obskakovala, kiezby ma to usetrilo....
Neviem presne aky to ma nazov ale v mojom okoli je toho teda dost. Presne ako pises, kasel, horucky, vracanie, hnacky...uz to mali obe moje segry s rodinou, nastastie sme s nimi neboli v kontakte. V skolke zatial pohoda, bojim sa o maleho ma 6 mesiacov. To by sme istotne skoncili v nemocnici
U mna zas bolesť celého tela a bolesť hrdla ale teplota len mierne zvýšená. Ale choré je skoro celé okolie
Aj u nas, maly v noci 40,5 horucka... Dnes nam dr zistila, ze ma aj hnisavu mandlu, tak ma nasadene atb. Obe deti sopliky, vlhky kasel a teploty.
U nas doma, 5 dni horucky 40, horucky ustupili , nastupil drazdivy kasel , sople , herpesy. Mne je uz 2 dni nevolno od zaludka.
Aj u nas bolo. Chvalabohu uz finišujeme
@zuzanaete ,5-6 dni? Jezismarja, vsak dovtedy deti otravim nurofenom. Tak skore uzdravenie prajem.
@rena28 , akoze akcia 5 in 1....no dovidenia, uz sa tesim. Skore uzdravenie prajem.
@katus226 a robili vam aj crp?
@baska_t , ano je to strasne rozsirene. U manzela v praci je cele oddelenie mimo prevadzky kvoli tejto viroze - nema kto robit.
@simca06022011 potesi....zodpovedna navsteva.
ako vzdy, bohuzail vzdy su to ti isti :D na jesen s covidom :D
Nerobili. U dcerky dr zhodnotila, ze hrdlo je uplne ciste a kazala davat iba otrivin alebo podobne a solmucol. Jej davam uz tyzden koloidne striebro do nosika, vypije mi aj kalciovy sirup a narosan. Zmizli zelene sopliky a teploty uz nema skoro vobec. Do synceka nieco dostať je do slova a do písmena boj. Tak mame teraz kazdych 8 hodín atb 😒
ano 5 v 1 mozno aj 6v1😨crp negativne. Ide ma uz porazit z tychto viroz. V januari cela rodina korona to bol slaby odvar oproti tejto hnusobe.Cela rodina ma este aj bolave herpesy na ustach, manzel , ktory nikdy nemal herpes teraz ich ma 4 na ustach. Skore uzdravenie prajem.
Ludkovia, my sme cca mesiac dozadu mali este jednu hnusobu... Hnacky a vracanie dva dni vkuse, potom akoby utal. Ked som mala dat malej lieky, sla som do kuchyne kolenacky. Malo to strasne vela ludi v okoli. A teraz zase toto...
@katus226 dakujem
@rena28 mne uz vsetky tieto virozy a udalosti za posledny cas pripadaju, ze Zemegula sa rozhodla ponechat si len faunu a floru...😂
synovi som prave namerala 39C po dlhej dobe. Kasle od rana do vecera. Dala som ibuprofen a cakam co bude. Ak to nezlezie zatjra smer detska 🙄 Ma 10r., co je dost vela na tak vysoku horucku.
U nás začala dcéra nočným vracaním, od 3 do 6 rána na trikrát. O 3 dni zas. A to sa pridal už aj syn, našťastie len raz. Druhý deň syn presedel na záchode. Manželovi len bublalo v bruchu asi 4 dni. Teraz deti soplia a kašlú. Teplotu nemal nikto ani raz... Mne za celé dni nie je nič. Pediatrička nás posielala na PCR, a jej vravím - veď vo februári sme mali všetci covid. Už mi idú tie choroby na nervy. 😂
Presne ako si napisala , uz ked aj nasa pediatricka mi povedala, ze je uz zufala z toho , kolko deti denne ma v ambulancii to uz je co povedat.......
Vravela mi jedna kamoška, že mnoho detí v jej okolí niekoľko týždňov po covide jednorázovo vracia... Vie niekto niečo o tom? U nás to teda prišlo 2 mesiace po covide...
Neviem aké príznaky ste mali vy ale my horúčka, sopeľ a črevné veci......testy negat