Čo všetko odhalí psychodiagnostické vyšetrenie?

11. feb 2024

Zajtra idem na psychodiagnostiku, už mám jednu za sebou ale to bolo dávnejšie. Ake duševne poruchy dokáže odhaliť ?

kacena4
11. feb 2024

ides k psychologicke ci psychiatricke? u 1 nic u 2 podpa toho co jej povies a ako sa jej zveris drzim palceky hlavne nech vies ci ti je aby si sa vedela liečiť ❤️

autor
11. feb 2024

@kacena4 idem ku klinickej psychologicke, ktorá robi v psychiatrickej nemocnici. Určite poviem všetko, vtedy mi vedia najefektívnejšie pomôcť ❤️

deti95060810
11. feb 2024

autorka to ideš sama od seba, alebo ťa niekto odporučil...

autor
11. feb 2024

@deti95060810 mám psychické problémy, žiadala som o to lekárku aby som si bola istá či nemám laktacnu psychózu 😊

kacena4
11. feb 2024

a
psycholog nedava diagnozu len psychiater kedze nie je lekar ale srzim palceky nech je lepšie

autor
11. feb 2024

@kacena4 ja už diagnózu mám, idem tam aby sme vylúčili alebo potvrdili psychotické známky 😊

kacena4
11. feb 2024

ale polozila si otazku ake poruchy ti moze odhalit... tak som z toho vychadzala ze nemas. v kazom pripade drzim palceky nech je lepsie

atinkaa
11. feb 2024

@autorka ides k psychologicke, nie k vestici 🙂 teda vysetrenie odhali len to, na co je zamerane, ak hovoris ze by si potrebovala zistit, ci nahodou nemas laktacnu psychozu, tak sa budete venovat tomu - ako na tom aktualne si - tvoje prezivanie

Inak je super, ze si sa na to odhodlala vopred a necakas kym prepukne nieco niekde viac. Tiez je dobre, co pises, ze chces byt autenticka, aby to vysetrenie zistilo najviac. Viac urobit nemozes, mas odhodlanie, mas odvahu zistit o sebe a este sa na to dobre vyspi a snaz sa o vsetkom otvorene hovorit.
Ak sa to stretne so skusenym psychologom/psychologickou, tak to bude len v tvoj prospech.

Drzim palce!