Čo voľnopredajné pomôže na psoriázu?

3. aug 2021

Prosím o tip, na kolene sa mi po 30tke začalo robiť suché miesto-raz som bola s malým pri dr a ona že ejha začínajúca psoriáza, povedala len mastit mastit....tak to praktizujem a nič 👆dajte mi, dobre duše, tip čo na to zaberie z lekárne, dík dík dík

miskamicha
3. aug 2021

Excipial

janage
3. aug 2021

Skin čap hlavne krém, sprej,

nic0le
3. aug 2021

SkinCap krém, sprej. Jediné čo ozaj zaberá.

qqqqqqqqq
3. aug 2021

Grahams naturals

lenuska9999
3. aug 2021

Ja som mala tento problém pár mesiacov. A strašne to svrbelo. Myslela som, že kožu zodriem. Pomohol dechtovy sampon babicky Agafy . A nedávam po ňom ani kondicioner, proste nič iné. Ani netreba lebo vlasy sú po ňom mega hebké

jana7843k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikha2809
3. aug 2021

Mám psoriázu 15 rokov.dr Michaels je jediná vec čo mne zaberá,ja som vyskúšala už všetko aj na predpis aj voľnopredajné.je to drahé treba používať celú sadu ale stojí to za to.aj ten vyššie spomenutý skín cap je fajn ale tiež naj výsledky uvidíš keď budeš tie produkty používať takmer všetky.ja som sa vďaka tomu dr Michaels vyhla liekom a bioliecbe.mala som to už veľmi zle

nikha2809
3. aug 2021

A ak chces skúsiť ten skín cap krém je slaby.vol radšej kombi tabletky,sprchac a sprej.

veronikazigova
20. nov 2021

@nikha2809 prosím vás a na ako dlho zaberá ? Ak psoriaze to pomôže tak na aký dlhý čas ? Tiež mám hroznú psoriázu pomaly všade :(

nikha2809
21. nov 2021

@veronikazigova dostala som minulý rok od Ježiška,niekedy vo februári tuším som už mala kožu čistú.fakt som mala skoro všade ale minula som dve sady veľké z jedného krému mi ale ostala polovica.doteraz psoriázu nemám akože nieže úplne sem tam sa vyhodí fľak na bruchu alebo chrbte ale odkedy to začalo používam sprchác skín cap a raz dva krát do týždňa aj sprej celá sa posprejujem,ak sa náhodou vyhodí viac naraz kvapnem belosalic.je to na dlhé trate ale v podstate mám čisté telo nedá sa to ani porovnať s tým ako som vyzerala min.rok ja som mala hádam 80%tela psoriázu.

jana7843k
21. nov 2021

ja mam na zmiernenie priznakov a svrbenia odskusany tento krem so striebnom, skus si pozriet viac o ucinkoch striebra na pokozku. Mne sa osvedcil a pouzivam ho pravidelne. 🙂
https://www.naureus.sk/bioturm-krem-so-striebro...

bobsent
22. nov 2021

presne takto to u mňa začalo...vyskúšala som všetko čo tu písali.ale jediné čo naozaj zabralo je modrá indulona.to je topka. oddobrila mi ju aj kožná. zvyšok boli vyhodené peniaze. odkedy ju používam kolená v relatívnom pokoji, len malinké ložiská.

janulllka16
22. nov 2021

@nikha2809 môžem sa spýtať prečo si nechcela biologickú liečbu?

nikha2809
22. nov 2021

@janulllka16 moja kožna to nerobila,akurát končila a nový má objednal až o 4mesiace bola som rozhodnutá že vyskúšam aj to,on by mi to nastavil.toto bola posledná voľnopredajna možnosť ktorú som predtým nevyskúšala a neľutujem.lieky som brať nemohla mám problém s pečeňou,vlastne neviem či aj biologicku by som mohla.ked som k nemu potom prišla mala som telo čisté akurát som si dala predpísať do vlasov clobex.na vlasy som to nepoužívala lebo sa mi nechcelo mastit si hlavu každý deň a ráno potom umývať.

nikha2809
22. nov 2021

Ona mi 15 rokov dávala len belosalic,nič iné skúšala som všetko možné sama potom.tie pečeňové problémy sú aj z neho.

janulllka16
22. nov 2021

@nikha2809 môj muž má tiež psoriázu a teda nemal určite mal menej ako si písala tých 80% ale tiež sa liečil len belosalicom a voľne dostupnými možnosťami. Ale už je takmer 2 roky na biologickej liečbe a teda z niektorých väčších flakov ešte vidieť takú tmavšiu pigmentaciu ale teda po psoriáze ani stopy.

nikha2809
22. nov 2021

@janulllka16 ja viem že biologická pomáha.ja som mala prvý taký veľký vysyp keď som mala 15 vtedy tiež ten belosalic moc nepomáhal ale mamina vtedy objavila skín cap to pomohlo veľmi.po prvom pôrode som mala len pár fľakov a toto čo som písala tento mega vysyp sa mi spravil po druhom pôrode pred dvoma rokmi.vravim,kým som čakala,pokiaľ má objednal skúsila som toto a veru neľutujem,určite to bolo šetrnejšie ako biologická,síce drahé ale kašlem na tie peniaze keď to pomohlo.ja už ani fľaky nemám,ako som písala sem tam bodka sa spraví.dufam že sa mi podarí to udržať ďalších pár rokov,deti už neplanujem,ale nezatracujem bioliecbu vôbec.