Ahoj co vás donútilo prestať fajčiť? Ako ste s tým skončili?
Tehotenstvo...a koniec zo dňa na deň
Šport, dlhé trasy na bicykli
@lucia851 ja som nikdy nefajcila, ale moj otec prestal fajcit v momente, kedy mu lekar povedal, ze ma nador a ostavaju mu posledne mesiace....asi za tym bol jeho anjel strazny, lebo MR nador nepotvrdila a dodnes je zdravy s nami. Po tomto jeho zazitku prestala fajcit velka cast fajciarov z nasej rodiny, resp. takmer kazdy
Hrozne mi žltli zuby a keď som si nechala urobiť nové tak som stým hneď hodila po 20 rokoch. Nefajčím už asi 3 roky. Predtým som len tehotenstve ne fajčila
Otehotnela som, fajcila som pred tym 10 rokov. Od vtedy som si nezapalila a ani nezapálim. Nefajcim uz skoro 8 rokov a smrdí mi to... manzel prestal mesiac po mne a tiez odvtedy nefajcil
u nas tiez snaha o dieta 🙂
Zodna na deň som sa rozhodla že stým skoncujem a presne je to o chcení ak chces prestať, nastav sa myšlienkovo tak že nebudeš
@lucia851 Stale ked som tahala dym do pluc, som si predstavovala ako vnika dnu, nici ich a farbi do cierna. Ako sa to tam uklada. Tak sa mi to zhnusilo, ze som uplne prestala. Po case som sa chcela k tomu vratit (nervozita, stresy). Skusila som mentolky, ale uz to neslo. Hnusi sa mi to.
prestala som fajčiť keď som zistila, že som tehotná a nefajčím už 15 rokov
@lucia851 moja mama nechcela prestat nikdy...raz jej pri fajčení prislo zle, tocila sa jej hlava, doteraz nevie prečo, a bola to posledna ciga.... moja babka prestala po 38r ked mala silno zapalene hrdlo, ze jej to velmi dym drazdil... ale aj tak po 7r bez sa pustila rakovina pluc 😪
môj strýko - fajčil 40 r. - po návšteve pľúcneho lekára, ktorý mu ukázal nejaký tmavší fľak na snímku.... Je to už odvtedy 10 rokov, strýko sa teší dobrému zdraviu..
Cievna mozgova prihoda 🙂 mam 39 rokov.
Tehu 😀
mna V SIEDMOMOM NEBI 🙂
Tehotenstvo a teraz po 5 rokoch mi to už smrdí
Hmm novy chlap 😂😂 povedal ze by bol nerad keby sa musel cely zivot bozkavat s popolnikom😂😂😂 a tak som si povedala ze to hned na zaciatku mysli vazne ked ma chce do konca zivota 😂😂 tak som hned skoncila