Čo vás donútilo prestať fajčiť?

lucia851
8. nov 2020

Ahoj co vás donútilo prestať fajčiť? Ako ste s tým skončili?

mima1
8. nov 2020

Hmm novy chlap 😂😂 povedal ze by bol nerad keby sa musel cely zivot bozkavat s popolnikom😂😂😂 a tak som si povedala ze to hned na zaciatku mysli vazne ked ma chce do konca zivota 😂😂 tak som hned skoncila

rik01lulaka
8. nov 2020

Tehotenstvo...a koniec zo dňa na deň

sapetka
8. nov 2020

@lucia851 tehotenstvo

bundle
8. nov 2020

@lucia851 Manžel prestať fajčiť v deň, keď sme zistili, že dcérka ma astmu a to z dňa na deň. Skúšal to aj predtým, ale vždy zlýhal. Pomáhalo mu cmúľanie hašleriek a viac jedol. Samozrejme pribral, ale do roka sa vrátil na svoju váhu.
Mentolky cmúľa do dnes 🙂

denden77
8. nov 2020

@lucia851 tehotenstvo.. ale ako sa poznam, vratim sa k tomu 🤷‍♀️

metuzalem
8. nov 2020

Šport, dlhé trasy na bicykli

sim_mi
8. nov 2020

@lucia851 ja som nikdy nefajcila, ale moj otec prestal fajcit v momente, kedy mu lekar povedal, ze ma nador a ostavaju mu posledne mesiace....asi za tym bol jeho anjel strazny, lebo MR nador nepotvrdila a dodnes je zdravy s nami. Po tomto jeho zazitku prestala fajcit velka cast fajciarov z nasej rodiny, resp. takmer kazdy

kucikuc
8. nov 2020

Hrozne mi žltli zuby a keď som si nechala urobiť nové tak som stým hneď hodila po 20 rokoch. Nefajčím už asi 3 roky. Predtým som len tehotenstve ne fajčila

katka281
8. nov 2020

@lucia851 mna donutil prestat fakt, ze sme sa zacali snazit o miminko. Skoncila som s tym normalne zo dna na den, nezapalila som si a hotovo, je to iba o nastaveni v hlave.

jvlo
8. nov 2020

Otehotnela som, fajcila som pred tym 10 rokov. Od vtedy som si nezapalila a ani nezapálim. Nefajcim uz skoro 8 rokov a smrdí mi to... manzel prestal mesiac po mne a tiez odvtedy nefajcil

petamich
8. nov 2020

u nas tiez snaha o dieta 🙂

mirka807
8. nov 2020

Zodna na deň som sa rozhodla že stým skoncujem a presne je to o chcení ak chces prestať, nastav sa myšlienkovo tak že nebudeš

natal
8. nov 2020

@lucia851 Stale ked som tahala dym do pluc, som si predstavovala ako vnika dnu, nici ich a farbi do cierna. Ako sa to tam uklada. Tak sa mi to zhnusilo, ze som uplne prestala. Po case som sa chcela k tomu vratit (nervozita, stresy). Skusila som mentolky, ale uz to neslo. Hnusi sa mi to.

natal
8. nov 2020

@lucia851 A este som aj prepocitavala sumu, ktoru som davala na cigarety, ze kolko topanok a kabeliek by som si za to mohla kupit 😄 Aj to pomohlo.

zutyka
8. nov 2020

prestala som fajčiť keď som zistila, že som tehotná a nefajčím už 15 rokov

nela6
8. nov 2020

@lucia851 moja mama nechcela prestat nikdy...raz jej pri fajčení prislo zle, tocila sa jej hlava, doteraz nevie prečo, a bola to posledna ciga.... moja babka prestala po 38r ked mala silno zapalene hrdlo, ze jej to velmi dym drazdil... ale aj tak po 7r bez sa pustila rakovina pluc 😪

nela6
8. nov 2020

@lucia851 este moj otec prestal, ked mu doktorka vysvetlila, v akom hroznom stave ma dychaciu trubicu a kam to smeruje...

deti95060810
8. nov 2020

môj strýko - fajčil 40 r. - po návšteve pľúcneho lekára, ktorý mu ukázal nejaký tmavší fľak na snímku.... Je to už odvtedy 10 rokov, strýko sa teší dobrému zdraviu..

babulka97
8. nov 2020

@lucia851 choroba 🙄

amarilka26
8. nov 2020

Cievna mozgova prihoda 🙂 mam 39 rokov.

diana999
8. nov 2020

Tehu 😀

sarita510
9. nov 2020

mna V SIEDMOMOM NEBI 🙂