Ahojte, prosím o radu. Co vám zaberá najviac na akne. Nikdy som nemala tak veľa akné ako teraz. Cez pubertu som mala len sem tam. Teraz som po druhom pôrode 7mesiacov a po skončení menzesu sa mi urobilo toľko veľa akné. A je po celej tvári a aj vo vlasoch veľmi. Neviem už co si na to dat vo vlasoch hlavne. Ďakujem za rady.
@orchidea89 z avonu mam tie fialové aj gély ale čo ja viem.. Nejak nič moc, používam to už niekoľko rokov
@lulupulu menej sladkeho , vela vody a potom odlicovavace s alkoholom, obcas zinok kremik natenko na noc na vyražky, potom zinok v tabletkach a po novom kolagen v prasku.. aspon na striedačku lebo furt na nieco zabudnem 😀.
@monkasponka sladké jem veľmi zriedka, vodu pijem vkuse, nemalujem sa takze sa neodlicujem,
@lulupulu tak potom skús ísť ku kožnemu
@orchidea89 u nás kožná je jedna hrôza, každému dá rovnakú mastičku a nerieši..
@lulupulu Vysadiť sladkosti a mliecne
Skús pleťovú vodu Amica, tú červenú. Stojí cca 1 euro, takže aj keď ti náhodou nepomôže, nezruinuje ťa to.
Poriadna kompletná rutina od odlicovania až po spf. Správne látky spravne produkty. A ano odlicovat aj keď sa nemalujes. Spf sa odlicuje normálne. Trošku si pogoogli alebo pozri na YouTube podľa typu tvojej pleti čo asi by si mala používať.
@lulupulu ja mam jednu mastičku tiež na akné kožná mi predpísala a pomáha mi
Na mastnu plet mi pomohol (zmierniil ale nie uplne vyliecil zatial) kremik s kys. salyciovou. Videla som aj také cistiace sera a planujem kupitz lebo vraj kremik nestaci. Mne to ale dosť stiahlo zacervenanie ale stale to tak trochu vidno.
@lulupulu určite začať používať nejakú dermokozmetiku aj napr.Biodermu alebo La Roche Posay sice su drahšie ale po mozu odporúčam 🙂
Mne sa robi akne na cele, najma ked jem vela sladkeho, mastnych jedal, kravske maslo, pijem alkohol a mlieko mi tiez nerobi dobre, plus mam stresy, msnej spanku... Pomaha mi poctiva kazdodenna rutina na plet od Mary Kay /Timewise sada na mastnu a kombinovanu plet/ plus na noc pridam od La roche posay Effaclar serum /to je zazrak, aj na cervene bodky po vyrazke/... plus pridam C vit., D vit., zinok, selen, pijem vela cistej vody, snaxim sa o zdravsiu stravu, vysadim spomenute jedla a alkohol, 7-8 hod. spanku, minimalizovat stres
@lulupulu mne pomáha z avonu taka fialová vodička toner.