Ahojte chcem sa opýtať co vám vybielilo zuby? Skúšala som už asi všetky bieliace pasty no nič mi nepomohlo.
Ahoj ja som tiež skusala milión veci a jedine čo mi pomohlo sú tieto bieliace pásiky - extra silne som objednala. Dávajú sa 10 dni na 1h denne. Nieje to moc prijemne tak vždy som si to dala keď som niečo robila aby som na to nemyslela napr som si to dala tesne pred tým jak som šla do sprchy/upratovat atd .. bolesť neskutočná celých 10 dni ale výsledok stal za to .. extrémny rozdiel mi to urobilo , objednala som ich aj s pastou aby vysledok dlhsie vydržal.. prikladám foto
Chemia ti viac uskodi ako pomoze. Kurkumovy prasok na pastu pri kazdom cisteni.
Mne nepomohlo nic z domacich produktov, ani dentalna hygiena nepomaha. Skusala som aj silne crest pasiky. Neskusala som uz iba bielenie u zubara, to by som si musela dat prerobit plomby.
Mne to vydržalo 7 mesiacov .. robila som to rok dozadu a stále ich mám úplne fajn.. takze sranda no, ja som mala tie extra silne. Ale súhlasím s tou bolesťou. 10 dni plných bolesti. Pila som vlaznu vodu cez slamku. No u mna to stalo za to
Dentálna hygiena a sonicka kefka