Čo vám pomohlo zmierniť Covid-19?

punkerka2510
28. nov 2021

Ahojte Chcela som sa spýtať Čo vám pomohlo zmierniť koronu

euka210
28. nov 2021

@punkerka2510 ockovanie

janka_23
28. nov 2021

@punkerka2510 iverzine, vitamín C, vitamín D a zinok. Teda presne liečba podľa I mask protokolu

lolita555
28. nov 2021

Mne veľmi pomohla kaloba normal mi odporučila lekárka a mne teda pomohla a ja som mala blbý priebeh

lolita555
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danulicek
28. nov 2021

Množstvo vitamínov a oddych. Drzim palce 🙏

danielina30
28. nov 2021

@punkerka2510 mne pomáha veľa oddychovať, naozaj len ležím a keď nemusím, tak sa aj nedvíham z gauča. Dávam si vitamíny a na ten hnusný kašel mi dobre robí cibuľový čaj a cibuľový sirup. Nech tiež rýchlo lepšie

vemi23
29. nov 2021

@punkerka2510 ivermektin, Isoprinosine (je vsak na predpis ako aj liecba favipiravirom konzultuj s lekarom , vitamíny : C najlepšie s postupným uvoľňovaním dávka nad 3g/deň, vit D prvý deň 6000UI potom 3-4 tisic dlhodobo, Zinok 3x 25mg,
Selén 3x20 až 25 u denne, probiotika 3x denne, Quercetin 3x 250mg, NADH 2x 1/2 tbl rozpustit v ústach, B-komplex forte 1x denne, alebo Milgamma n 3x 1tbl, ak máš teplotu lieky na potláčanie panadol napriklad.
Čo sa týka ivermektinu lekar ti asi neporadi neviem ale v prvej faze covidu sa užíval a pomahal tak prečo by nepomahal aj teraz... Ale o Isoprinosine sa popytaj je na vírusové ochorenia veľa šťastia

kaki3
29. nov 2021

Zaklad je oddychovat, nesilit nic, ked sa necitis na to aby si varila, tak nevar, ono podstatne je nenamahat sa nejako. Kopa vitaminov a lieky od doktora, co predpise, co uzna za vhodne. Od bolesti, od horucky je dobry Cetalgen, ten zabera rychlo a teda aj psychicke nastavenie je velmi podstatne 😉

pielka
29. nov 2021

No toto by som aj ja rada vedela keby náhodou čosi, na čo sa mám pripraviť. Akože očkovaná som, chrániť sa chránim tak ja len dúfam, že sa mi to bude vyhýbať. Len teraz mám pocit, že je toho veľa všade navôkol :/

conta22
29. nov 2021

@vemi23 vam už jebe s tým ivermektinom?! Dávno vedecky vyvrátené že nepomáha len ľudia začínajú na to kolabovat!!!uz konecne sa spamätajte je to antiparazitikum nie antivirotikum! https://dennikn.sk/minuta/2629173/?fbclid=IwAR0...

vemi23
29. nov 2021

@conta22 no viete keby ste citali ten clanok poriadne docitate sa ze sa predavkovali s ivermektinom... Niekto sa pytal ja len odpovedam nenutim nikoho aby teraz do seba tiskal ivermektin len som ho spomenula nic viac nemusite byt hned vulgarna... A keď tak je ivermectin exeltis 3mg, ktory je pre ludi. Chapem. Je to antiparazitikum ale nieco na nom asi bude ked ucinkuje

janka_23
29. nov 2021

@conta22 a ty sa spamataj a nastuduj si ze existuje ivm aj pre ľudí!!! Nikto ti nekaze užívať to, každý nech sa rozhodne ako sám chce. Mne aj veľa ľuďom pomohol, takže ak niekto chce skúsiť nech skúsi, je to snáď každého slobodna vola

vemi23
29. nov 2021

@janka_23 dakujem janka... Nemyslela som to v zlom ale som rada ze sa tu nasiel niekto kto ho užíval.

janka_23
29. nov 2021

@vemi23 áno užívala a veľmi veľa ľudí z môjho okolia, nám pomohol a išla by som do toho znovu. Samozrejme som išla podľa Imask protokolu a užívala všetko tak ako sa ma.

vemi23
29. nov 2021

@janka_23 tak to som rada ze pomohol👍 a mate pravdu vela ludi si ho hádže ako lentilky

janka_23
29. nov 2021

@vemi23 treba dodržať dávkovanie ako odporucaju

hermionia
29. nov 2021

@punkerka2510 Ahojj, keď sa dá oddychuj, spi, prečisťuj nos morskou vodou, do šálky nakrajaj cibuľu, pridaj pár klinček a zopár anizovych semienok, ak máš daj aj zázvor, zalej horúcou vodou, čaj si oslaď, nechaj vylúhovať a vypi. Nakrajaj cibuľu a posyp cukrom a máš sirup, jedz cesnak, rozkrojenu cibuľu si daj aj k posteli, na radiátor daj odparovat vincentku, ak ta bolí hlava, daj si čiapku mne pomohla. A aby som nezabudla na jedinú vec, ktorú mi odporučila dr keďže som mladá a nemám ani 40 a mala by som to zvládnuť tak jedz kapustu, vraj v jednom kapustnom liste je denná potreba vitamínu c, ale kyslá kapusta nemôže uškodiť tiež a jasné, že aj zinok, selén a d vitamín a ak vracias tak čierne uhlie a veľa tekutín nech to z tela rýchlo odíde.