Roky mám problém bola som niekoľkokrát na chirurgii bolesti ustúpili ale nechty rastú škaredé hanbím sa v lete nosiť sandálky atď. Čo vám pomohlo? Mám skúsiť špony pedikerku? Už mám toho dosť momentálne 1-2 krát som do roka na chirurgii 😔
Ja som to mala iba na palcoch. S jedným som bola na chirurgii no nepomohlo. Neodvážila by som sa k pedikerke lebo prstov na nohách by sa mimovládne dotknúť len v plnej anestéze 🫣😂
Takze som si každý deň niekoľko krát na postihnuté miesto pod necht vkladala vaticku namocenu v alpe. Neviem už ako dlho mi to trvalo ale pomohlo. Nadvihla som si ich a už rastu dobre plus striham ich tak ako mi bolo povedané, do rovna.
Mojmu otcovi pomohla medicialna pedikura - osetrovanie +špony, chodil cca 1rok , problemy ustupili, zatial sa nevratili
Medicinska pedikura a spony.
Každý deň kúpeľ v orechových listoch. Mne nechty odpadli a potom rástli tak, že zarastali. Tiež som myslela, že už s tým budem musieť na chirurgiu, tak som googlila, našla, že pomahajú orechové listy, nohy som močila asi vyše mesiaca, nejak som to nadvihovala, zastrihávala rovno a bol pokoj. Trhala som čerstvé listy.
Pedikerka ale ze fakt dobra a kvalitna
Spony a nedávať si určite stiahnuť necht
Spony a širšia obuv
Barefoot obuv 😉