Čo vám pomohlo zbaviť sa zarastených nechtov?

3. okt 2024

Roky mám problém bola som niekoľkokrát na chirurgii bolesti ustúpili ale nechty rastú škaredé hanbím sa v lete nosiť sandálky atď. Čo vám pomohlo? Mám skúsiť špony pedikerku? Už mám toho dosť momentálne 1-2 krát som do roka na chirurgii 😔

13uzivatelka11
3. okt 2024

Barefoot obuv 😉

3petka
3. okt 2024

Ja som to mala iba na palcoch. S jedným som bola na chirurgii no nepomohlo. Neodvážila by som sa k pedikerke lebo prstov na nohách by sa mimovládne dotknúť len v plnej anestéze 🫣😂
Takze som si každý deň niekoľko krát na postihnuté miesto pod necht vkladala vaticku namocenu v alpe. Neviem už ako dlho mi to trvalo ale pomohlo. Nadvihla som si ich a už rastu dobre plus striham ich tak ako mi bolo povedané, do rovna.

riskoh
3. okt 2024

Mojmu otcovi pomohla medicialna pedikura - osetrovanie +špony, chodil cca 1rok , problemy ustupili, zatial sa nevratili

ovaaa
3. okt 2024

Synovi pomáha kovová špona, ktorá sa prichytáva pod necht ( nič necíti) a tú mu vždy zatiahli podľa rastu nechtu tak, aby mu rástol dohora a nie do kože. Tu je necht po druhom sedení, keď už zápal ustúpil a znovu sa zatiahla špona. Liečenie cca do decembra ..

banalu
3. okt 2024

Medicinska pedikura a spony.

oliviabb
3. okt 2024

Každý deň kúpeľ v orechových listoch. Mne nechty odpadli a potom rástli tak, že zarastali. Tiež som myslela, že už s tým budem musieť na chirurgiu, tak som googlila, našla, že pomahajú orechové listy, nohy som močila asi vyše mesiaca, nejak som to nadvihovala, zastrihávala rovno a bol pokoj. Trhala som čerstvé listy.

taktotedanie
4. okt 2024

Pedikerka ale ze fakt dobra a kvalitna

luccija
4. okt 2024

Spony a nedávať si určite stiahnuť necht

lasona
4. okt 2024

Spony a širšia obuv