Co vam najviac pomohlo proti vypadavaniu vlasov?..aky pripravok?
@rozculena po chorobe..chripka,zapal priedusiek
@alenka2101 oslabený,vyčerpaný organizmus.....podľa mňa,keď sa dáš dokopy,tak to prestane....možno by ti mohli spraviť rozbor krvi,či máš dosť železa.....kolegyni padali vlasy,zostávali jej lysiny....mala málo železa.
@alenka2101 úprimne? Tehotenské vitamíny - femibion a pregnafolin. Vlasové hnojivo, Revalid a ani šampóny nepomohli. 😀
Nikdy by som neverila, ale uz som bola zufala a skusila som ten cesnakovy sampon z farmasi a zabral. Dovtedy nic😒
biohar vodicka na vlasy a zinkorot
idem aj na krv este ale tu anemiu viem , tak si nadavam aka som hlupana , ze som to neriesila , mala som 10 vlasov teraz mam asi 5 ,zelezo som zacala brat tyzden aj biosil aj vsetko naraz🙄 tak dakujem , viem ze kazdy sme iny , ale dala si mi rosku nadeje🙏
@alenka2101 mne vyrazne pomohol vitamin D, idealne spolu s vitaminom K
@alenka2101 ja som mala to iste, v6soke davky decka a zinok. Zastavilo sa to.
no ja som zacala teraz vsetko (zelezo , biotin ,planet 39 , minoxidil,methionin), ze ak teda nieco zaberie , ani nebudem vediet co to bolo .
Dakujem....poskusam nieco...
@alenka2101 ja mám keratinovy šampón a masku na vlasy z farmasi a teda tiež som spokojna
@alenka2101 na vypadávaniu vlasov v skutočnosti funguje len minoxidil
@renesance80 ten som neuzivala,ale uz mam po probleme,vlasy vyrastaju nove,uzivala som tabletky Foligain
dôlžitý je dôvod.Mne nič,lebo hormóny.