Čo vám pomohlo proti padaniu vlasov?

5. aug 2022

Dobry den, prosim vas, co vam pomohlo proti padaniu vlasov? Ved tymto stylom budem plesata 😂
Beriem Biotin plus, ale teda nemam pocit, ze by mi to pomahalo. Kedze je teplo, nosim vlasy zviazane v cope. A to aj v noci. Cize to k tomu padaniu pridava. Plus ma stake svrbi hlava. Mam eucerin s ureou, ale tiez nic moc 🙄
Prosim poradte nieco co fakt pomoze. Na cene nezalezi. Upisem dusu aj diablovi, ked mi prestanu padat vlasy v takom mnozstve.
Dakujem

smoulingirl
5. aug 2022

Kožné vyšetrenie absolvované?

ckocka
5. aug 2022

Ak nepoznáš príčinu tak ti nikto nevie poradiť čo fakt pomože. Možeš ísť len systémom pokus - omyl.

isis234
5. aug 2022

konzumovať mak, žihlavový šampon, brezový,,,

xsimonkax
5. aug 2022

Lr l-recapin

missviolet
5. aug 2022

to svrbenie vlasov mi evokuje moznu seboreu, kludne aj v miernej forme. mas hoci len kde-tu nejaku lupinu? ja mam seboreu, ak sa spotim, strasne ma svrbi hlava, musim si umyvat vlasy casto naozaj kvoli tej seborey, ale krasne mi zabera Oway sebum balance - uplne ma prestala hlava svrbiet, odkedy ho pouzivam. odporucala mi ho trichologicka - za tito radu som zaplatila 110 eur aby sme sa rozumeli :D ale mam riedke vlasy naozaj so sklonom este aj padat. co pomaha - padalo mi aj 300 vlasov za den, lysiny... masaz kazdy den v predklone takou bambusovou alebo drevenou kefou, prekrvi skalp, co je dolezite. 2-3 tyzdenne dopriat olejovu kuri skalpu - Rozmarinu si treba kupit (nazov oleja, rozmarin ma vynikajuce ucinky na rast vlasov) a Renohair olej. najlepsie striedat. dat si vysetrit krv, ci mas dost zeleza atd.

mandzula
5. aug 2022

Moze sa tym byt nedostatok zeleza (aj toho zasobneho), stitna zlaza, rozhadzane hormony, zapaly v tele (gynekologia, ORL, zubar), neriesene problemy s ocami. Toto vsetko som absolvovala, az mi nakoniec zistili nedostatok zeleza (fetitinu) a znizenu funkciu stitnej zlazy. Takze obehaj lekarov, nech zistia pricinu.

autor
5. aug 2022

@mandzula stitna zlaza v poriadku, krvny obraz v poriadku 🤷‍♀️
Prehliadka u gyn v poriadku, zuby mam tiez v poriadku 😅

mandzula
5. aug 2022

@autor KO som mala ok, az na endokrino mi zistili malo zasobneho Fe.

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka_23
5. aug 2022

Mne zatiaľ najviac pomohol methionin

isis234
6. aug 2022

@janka_23 pls ktorý výrobca? Lebo nie každý je kvalitný

slavomira236
6. aug 2022

@isis234 methionin aj ja beriem predpísala mi ho kožná zadarmo a u nás ho robia v lekárni jednej

janka_23
7. aug 2022

@isis234 ja mam aporosa metionin a som spokojna

isis234
7. aug 2022

@slavomira236 ...@janka_23 ... ďakujem vám ❤

sabinkanovak1
9. aug 2022

Mne jedine recapin, z ostatnych “cukríkov” “liekov” na vlasy mi akurat tak bolo tazko

nikol30
9. aug 2022

Ja už som tiež vyskúšala všetko možné všelijaké vitamíny a šampóny atď...a čo zabralo že mi omnoho menej padajú je Kolagén s biotinom...

mima777
24. apr 2024

@mandzula Ahoj prosím Ťa, predpísali Ti aj niečo na zníženú funkciu štítnej žľazy alebo stačilo iba doplniť železo a vlasy dorastli?

mandzula
24. apr 2024

@mima777 ahoj, na stitku beriem L-Thyroxin a stale aj to zelezo. A aktualne mi vlasy padaju extremne, co pripisujem dost zlej korone v decembri.

bibssli
24. apr 2024

Mne zatiaľ vždy pomohli vitaminy od Veniri vždy sa k nej vrátim
Preplách vlasov rozmarínovou vodou ..masírovanie vlasovej pokožky masažnou hlavicou dá sa kúpiť za pár eur
Plus občas si kúpim olej renohair tiež super vmasirovat do pokožky nechať na cca 3hod
A hlavne pitný režim tekutiny sú dôležité