Čo vám pomohlo pri vysokých horúčkach pri korone?

jelaaaa
17. jan 2021

Ktoré ste prekonali koronu,čo Vám pomohlo pri vysokých teplotách nad 39? Od včera sa stále len zvyšuje , paralen nepomáha

mirkava
17. jan 2021

@jelaaaa skus zavolat zajtra lekarke mozno ti poradi. Ibalgin si neskusala? Viem ze sa odporuva skor paralen, ale ked nezabera...

nikpa
17. jan 2021

@jelaaaa zabaly, vlažná sprcha, striedat po 3-4 hod. paracetamol (paralen), acylpyrin a Ibuprofén (nurofen), čiže rozdielne účinné látky proti teplote.

andreatytler
17. jan 2021

@jelaaaa A kolko ma dieta rokov? a ako dlho uz mate taketo vysoke horucky?

andreatytler
17. jan 2021

@mirkava Ibuprofen stavy zhorsuje. Odporuca sa ho nebrat pri Covide19

adrika25
17. jan 2021

@andreatytler ja som ho brala a nezhoršil nič žiaľ paralen bol ako cukrík nezabral vôbec

nikpa
17. jan 2021

@andreatytler to je vymysel co zase niekto pustil do éteru.

andreatytler
17. jan 2021

@nikpa Aj si to niekde citala ze je to vymysel? Ak ano, posli mi prosim. Nehadam sa... len chcem vediet.
Tato choroba reaguje fakt na kzdeho cloveka inac...

mirkava
18. jan 2021

@andreatytler chcem aj ja vediet info. Co pri teplote. Dufam ze to nebudem potrebovat. Prinormalnej chorobe mi paralen moc nezabera skor ten ibalgin.

nikpa
18. jan 2021

@andreatytler nie, necitala som to nikde, v rodine máme 2 doktorov, mám to od nich. A muž bol pozitívny, dávali sme aj ibuprofen a nerobil mu zle. Ale máš pravdu, každý človek je iny

andreatytler
18. jan 2021

@nikpa Diki... dobre vediet.

andreatytler
18. jan 2021

@mirkava Poviem ti ze ja mam teploty rada... teda v tom zmysle ze je to velmi ucinny zabijak bacilov. Ked mam chripku s teplotou, tak som do 3 dni fit ale bez teploty sa mi to taha aj na viac ako tyzden. Ked mam teploty, ta si lieky nedavam, ale problem je ak su teploty prilis vysoke prilis dlho... hlavne u deti.... na to chcem byt pripravena a vediet co najviac.