Bojim sa ísť všade ako to zvladate co vam pomohlo?
dalsia psycho diagnoza? kazdy den dve tri 4...co sa to deje Ludia, toto je vazne real?
som tu 8 rokov ale posledne mesiace tu citam same panicke poruchy a depresie.
co sa to deje. :(
Psychiater - lieky, psycholog - terapia na relaxacne techniky. To pomohlo mne.
@vsicka036 toto pomaha? a platili ste za to ci preplacane poistovnou
jedine ti pomôžu Ad...teraz zatiaľ si daj oblbováky od obvodného
@bublinka1426 samozrejme, ze neplatila. Preco by to nepomahalo?
@vsicka036 ok pytala som sa odpoved som dostala. dakujem
@bublinka1426 nove generacie su hltaci tabletiek, plni neuroz, poruch, depresii a kadecoho ineho so zmyslom zivota v uzivani si a neuznavani starsich a skusenejsich. To si si este nevsimla?
@bublinka1426 a ty sa čudujes?veď všade je tlak, čo príspevok to zle vzťahy v práci, doma, peniaze, choré deti.Ludia nevypustaju ventil a potom to buchne.Strava zlá, životný štýl tiež ,covid, vojna zlá politika, ženy doma s deťmi každá tretia má tetaniu podľa mňa je psychické zdravie u ľudí veľmi zle
@luccija starsi ludia maju depku z toho ked vidia vnucata ako sa chovaju a beru pirule od bolesti a pripadne na utlm zialu. Stredna generacia tiez este nebezi tolko na antidepresivat ale zato ta mlada skutocne je preplnena problemami - nevedia co chcu studovat, nevedia co by v zivote chceli, nemaju zaluby, nevedia co je skutocny stres, lebo ziju v bavlnke od malicka a ked sa stretnu s realitou, tak ich to zkoli, taktiez zodpovednost je u nich na poslednom mieste - nemyslia na nasledky a dosledky svojich cinov, ziju stylom tu a teraz, nedokazu planovat a mat dlhsie vizie... Ci sa ti to paci, alebo nie, je to tak. Ano, zopar vynimiek existuje, ale je ich ako safranu.
@luccija ved cudujem ze kazdy den tu su 2-3-4- prispevky co nikdy predtym
@egonsk vsimla som si ze narasta pocet psychicky chorych ludi, ano
@egonsk
@bublinka1426 budte radi, ze neviete, co je panicka a uzkostna porucha. Inak je sposobena nerovnovahou hormonov v mozgu ako nasledok vacsinou stresu. Neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi.
@egonsk už starnes, keď si myslíš, že mladá generácia je taká a onaka🙂naši stari rodičia by povedali to isté o nás o strednej generácii, že sme nezažili vojnu, nerobili na poli, nezomreli nám jedno z piatich detí nezažili chudobu.Vzdy si myslíme, že ta generácia pred nami je zhyckana a horšia.Dnes majú ľudia veľa veci na výber a z toho môžu mať neistotu a chaos.Mam sa vydať, študovať, cestovať po svete, bude ten lepší muž či ten, stihnem deti?nemám zmeniť prácu a budem mať lepší postup?
@ninka297 ale to si tiež len niečo kompenzujeme veľa ľudí to, čo nemali v detstve lásku a pozornosť a veľa ľudí má dieťa po x rokoch vytúžené a tam to tak je.Alebo je menej detí v rodine viac času a hyckame si ich.Dnes, keď niekomu povieš, že staršie dieťa stráži mladšie, tak ho zneužívaju, lebo nemusí ho strážiť to rodičia chceli dieťa, dnes sa ľudia boja pustiť 13 r do mesta voľakedy sa deti túlali kade tade.Teraz dieťa spadne a rozbije si koleno pomaly sa sociálka volá.Zije sa úplne inak.mne povedal otec, ze jeho učili plavat kamaráti v 7 r na jazere a babka to ani nevedela, lebo bola v robote.
@vsicka036 kazdy den tu pisu ludia o poruchach. to mi normalne nepride.
@ninka297 odsudzujem??? kde ved pisem ci toto je skutocne co sa tu poslednu dobu pise na MK, kazdy den 2-3-4 psycho temy, to je cele.
@bublinka1426 ano, je. Je toho v dnesnej dobe tolko, ze az. Napr. v praci sme 4 baby v kancli a z toho 3 mame tetaniu potvrdenu neurologom.
@hankab mozno je to ako s lgbt proste davno tabu dnes otvorene, a teda asi je to aj tak so psychodiagnozami. uz sa ludia prestavaju bat o tom hovorit ze su chori
@bublinka1426 presne tak. A mnohi ani netusia co to moze byt. Tiez som chodila 3 roky k vseobecnemu, vzdy ma otocil s tym, ze to mam zo stresu z prace a mam si vziat dovolenku. Az som ho dotlacila aby mi dal vymenny listok k neurologovi po tom, ako som si sama googlila a nasla nahodou clanky o tetanii. 3 roky som sa trapila a netusila co mi je.
@bublinka1426 ty ani možno sama netušíš že máš aj ty nejaký psycho problém ale hneď tu ľudí riešiš .mozno si sama ani neuvedomuješ že v sebe máš nejaké panické stavy alebo tetanicke ci úzkostné 😁a netvrd že nie lebo každý ich mal ,ma alebo bude mať 😎niekto to ma krátkodobé a u niekoho nastane nerovnováha hormónov v mozgu a cim to je ?mozno aj nezodpovednymi matkami ktoré nosili v bruchu dnešnú generáciu a popíjali alebo fajčili alebo nejako ináč škodili plodu .vies okrem iného aj to sa počíta 😁ďalšia vec poväčšine tieto choroby sú dedične 😉vedela si?😁
@barbora854 uz som sa k tomu vyjadrila vyssie. myslim ze viac komentar netreba.