Čo vám pomohlo? Už som vybrala aj fyzioterapiu ako magnet, ultrazvuk, laser a bolí to stále. Noha napuchnutá, boľavá. Čo s tým?
@veronka1996 Prosím ťa, máš to po tej operácii už v poriadku? Môžeš napríklad aj behať, skákať?
@h2 Bohužiaľ nie. O 3 mesiace sa mi úplne roztrhla a museli mi ju zošiť. Už je tomu skoro rok a stále nie som zďaleka OK.
@veronka1996 mne vravela ze A sa neoperuje... a tiez mam ostrohu aj ma poslala na oziare
@veronka1996 ☹ Ja už s achilovkami bojujem snáď 5 rokov, strácam nádej, že sa to niekedy zlepší.
tak ste ma nepotesili ☹
Pomohli mi ožiare, po 2 r. som opakovala v Žiline . Mala som zápal a vždy sa mi zavápni a mala som tam dávno nejakú frakciu, ktorú som neriešila pre zbabelosť.Nic iné mi nepomohlo.
@nika1971 Ja som mala zápal achilovky, šla som na MRI. Tá bohužiaľ ukázala rozsiahly zápal, mikrotrhliny a ešte aj ostrohu. Museli mi to operovať, konzervatívna liečba vôbec nezabrala (Aulin gél, Traumaplant, kľudový režim...). Takže nech Ťa lekár pošle na MRI a potom uvidíš, ale podľa mojej vlastnej skúsenosti sa operácii asi nevyhneš.