Ahojte, čo vám pomohlo na únavu po covide? Prekonala som 2x čovid prvý priebeh bol oveľa horší, ako ten druhý pred dvoma týžd. Ale po tom druhom som hrozne unavená, ráno do práce vstať hrúza, cez deň by som len spala, vitamíny beriem, ale ako si nepomáha, nemáte niečo overené, čo by mohlo pomôcť? Ďakujem
@gabinakk Dobrý podvečer,viem si predstaviť ako sa cítite☹️Prešla som si tým nedávno.Po covide som okrem iného pociťovala takúto neskutočnú únavu a náhle stavy veľkej ospanlivosti ešte takmer 3 mesiace .Spočiatku som bola ako paralyzovaná a neskutočne vyčerpaná., spomalená a bezmocná z tej nemohúcnosti.. Brala som rôzne vitamíny,magnézium , no v skutočnosti pomohol až ČAS.Kým sa telo s totálne narušenou imunitou dostalo do normálu, to ozaj trvalo dlho.V práci to bolo náročné, no vďaka chápajúcim a nápomocným kolegyniam som to nejako zvládala. Veľmi Vám zo srdca prajem, aby čo najskôr táto nezvyčajná postcovidova únava prešla a mohli ste sa tešiť opäť zo života🙂Chce to veľa trpezlivosti a nádeje,že raz bude dobre🙂))Ak sa necítite ešte dosť silná pracovať,tak choďte na PN, pokiaľ sa dá.Zbytočne to nesilte. Potrebujete zrejme ešte veľa oddychu Držím palce!!!!!
Cas..ja som po prvom covide zaspala kedykolvek.bolo to strasne.nemohla som sa udrzat hore.rano som vstala o 7 a o 9 uz som si musela lahnut a za sekundu som zaspala.potom to preslo samo postupne.
Mne lekarka niekolko dni pichala B12ky
@gabinakk nestresujte sa , oddychujte vždy keď sa dá do mesiaca budete fit ✊
@gabinakk tiež som na tom podobne s únavou, som 3 týždne po covide. Našťastie som na rodičovskej dovolenke,takže keď zaspí synček,hneď si ľahnem aj ja.Už je to lepšie ako pred týždňom,takže ozaj pomôže len čas.Mne ešte pomáha aj svieže šťavnaté ovocie (broskyne,hrozno,maliny,jahody,ríbezle,černice),aspoň na určitú dobu to povzbudí od únavy😉
@macikovaiveta Ďakujem a dúfam, že to prejde v práci to bude teraz ťažké, ale musím vydržať
@gabinakk čas 🙂 vitaminy na nakopnutie imunity