Čo vám pomohlo na ukončenie menzesu?

25. mar 2020

Ahojte,niekto skúsenosti?Cca 2 mesiace trvá menzes/striedavo so špinením/ v predmenopauze.USG bolo v poriadku.Nepomáhajú injekcie ani lieky./Dicynone/Chcem sa vyhnúť kyretáži.Hormonom by som sa tiež rada vyhla.Co Vám pomohlo na ukončenie menzesu?Dakujem

luciakor
25. mar 2020

Mne pomohla len kyretaz. Bolo to po nepeknom potrate, a to som musela absolvovat 3x kyret. Kyret nie je taky strasny. Rano prides a vecer ides domov, keď je vsetko ok, alebo na druhy den.

autor
25. mar 2020

@luciakor Hej,len teraz je taká nedobá situácia.Tiež nič nepomáhalo?

adulienka26
26. mar 2020

Ja som mala tiež také problémy a mne pomohol vždy noretisteron..

autor
26. mar 2020

@adulienka26 A ako sa berie 10 dni? A potom príde zase menzes?

vikisukik
26. mar 2020

Tak ale to by mala riešiť nejak tvoja gynekologicka alebo teda gynekolog. To nejde podla mna takto aby ti dali len jedno riesenie a to kyret a potom uz nic viac

autor
26. mar 2020

@vikisukik Preto zisťujem tu ,aké sú možnosti .A či ten Norethisteron zaberie vôbec a ešte viac nepokaslem hormóny..

luciakor
28. mar 2020

Moja kamaratka sa tiez tak dlho trapila. Nechcela ist na kiret a nakoniec to uz vzdala, lebo jej nic nepomahalo. Isla na kiret po asi roku trapenia a hned mala pokoj. Aj potom lutovala, ze nesla hned.

luciakor
28. mar 2020

Este ked som bola asi 18 rocna tak som tiez krvacala 2 mesiace. Isla som ku gynekologicke a ta mi pichla injekciu a ta mi to zastavila. V prvom rade treba samozrejme pocuvat dr. Toto su len moje subjektívne zivotne skusenosti. Verim ze ti to aspon trochu pomohlo. Inac ten kiret prebieha tak, ze tam su zeny ako na pase. Idu jedna za druhou. Si v pyzame. Uspia ta a od toho momentu o sebe nevies. Zobudis sa a necitis nic. Aspon ja som nemala ziadne bolesti, len ma raz z troch pokusov bolela hlava z anestezie. Asi mi dali viac.

autor
28. mar 2020

@luciakor Tiež mesiace krvacala?Brala aj hormóny?

autor
28. mar 2020

@luciakor
@luciakor Aj zistili prečo si tak dlho krvacala?Len ja už mam 47 rokov ,takze u mňa je to iné ,je to predmenopauza.☹

luciakor
29. mar 2020

Moja kamaratka ma asi tolko rokov ako ty. Nechcela ist na kiret a nakoniec musela. A lutovala, ze nesla skor. Aspon tak to vravela. Ze sa zbytočne dlho trapila. Ja som isla 3x lebo po tom potrate som stale krvacala.

andula19
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
macilaci
22. okt 2023

@autor. Ahoj. Zistili ti niečo? Ja to mam tiež len s tym že na kyrete som už bola 2X.